Lenkkeilty ollaan ahkerasti päivittäin, jopa eilen kerettiin reilu tunnin lenkki ennen kaatosadetta. Ollaan myös käyty tokoilemassa ja keskitytty nyt uusiin VOI -liikkeisiin. Ollaan treenattu ohjattua noutoa, L -kävelyä eri vaihdoilla, paikkamakuussa otettu yksittäin maahanmenot ja nousut mukaan. Keskitytty luoksetulossa seisomaan pysähdykseen (pysäytys vähän lähempänä minua, kuin aikaisemmissa VOI -liikkeessä, missä oli lisäksi maahanmeno). Kaukoja on tehty pitkältä matkalta ja myös vain paria vaihtoa niin, että avustaja on heittänyt lelun taakse palkaksi. Ruutua tehty myös avustajan heittäessä lelun taakse pysähdyksestä, seisomasta maahan menoa jne. Peruutuksessa on päästy hyvin eteenpäin, kun ruokakuppi on takapalkkana. Viime treeneissä tehtiin myös tolpan kiertoa pitkältä matkalta stopeilla ja ilman. Toisen koirakon kanssa vuorotellen koirien käskytystä maahan ja luokse jne. häiriötreeniä. 

Tässäpä kuvia eiliseltä, kun vähän aktivoin koko koiralaumaa kerralla. Vanhuskoirat olivat kyllä ensin sitä mieltä, että "et oo tosissas", mutta innostuivat lopulta :)

Alkuun oli tämän näköistä porukkaa:

pit%C3%A4%C3%A41.jpg

Sitten jo innostuneemmin (Hessu oli tietty koko ajan innoissaan).

pit%C3%A4%C3%A4.jpg

Frodo -pappa innostui niin, että palkan jälkeen kävi hakemassa kaikkien kapulat mulle :)

Tänään olikin sitten yllätysviesti s-postissa, saatiin peruutuspaikka tokokokeeseen vielä vanhoilla säännöillä. Tänään olisi tokotreenitkin, joten palaamme kertaamaan vielä ne vanhat liikkeet...ja jännittämään rupesi tietty heti. Nyt olis ihan viimeinen mahis saada se ykkönen vanhoilla säännöillä. 

Illalla ohjelmassa myös 90 min ratsastustunti, kivaa :) Tässä on ollutkin reilu viikko taukoa.