Tänään kun tulin töistä kotiin pääsi Milo pitkälle lenkille. Vähän mua nauratti, kun Milon kanssa lähdettiin niin meidän perään jäi ulvomaan kaksi koiraa ja mouruamaan yksi kissa :) No, onneksi perheen miehet tulivat jo tiellä vastaan, niin ei tarvinnut "lauman" potea valtavaa ikävää ja yksinäisyyttä pitkään.

Milon kanssa tehtiin reipas tunnin lenkki. Puolet matkasta oli tietä ja loppupuoli metsää. Kolmen kilsan hiekkatien sai Milo mennä vapaasti (hihnassa kuitenkin), mutta asfalttitie käveltiin kauniisti sivulla, ei kuitenkaan käskyn alla, vaan harjoiteltiin nimenomaan sitä kauniisti vapaasti hihnassa vierellä kävelemistä (se on se kaikkein haasteellisin Milolle). Hyvin kyllä selvittiin, olikin yllättävän helppoa, kun mukana vain yksi koiruus. Loppu metsäosuus mentiin sitten Milon tahtiin :)

Frodo voi jo hyvin. Yöllä ei yski enään yhtään eikä juuri muutenkaan. Aamulla kun mentiin ekaa kertaa ulos pakkaseen ja Frodo lähti taas juosten, se sai kyllä yhden yskäkotauksen. Yskiminenkin on jo ihan eri kuulosta mitä sillon alussa. Nyt vaan yritetään Frodo pitää edelleen riehumatta ja lepäämässä.

Jeppe koiruus on oikein pirteä eikä mitään tietoa mistään yskästä, hyvä niin :)

Harmittaa tämä kennelyskäepidemia, sillä tänään olisi ollut tokon epäviralliset kisat mihin olisin halunnut Milon kanssa mennä. Nyt en tietenkään voinut lähteä sinne muita tartuttamaan.

Tänään sain kuulumisia myös Milon pennuista ja kaikki kymmenen voivat erittäin paksusti :) Taitaa siellä olla jokunen pitkäkarvainenkin joukossa, arveli kasvattaja.