Tässäpä pieni kuvasarja Hessun hepulista lammen ympäri (Hessu on tuo pieni mustavalkoinen piste lammen ympärillä).

WP_20140402_002-normal.jpg

WP_20140402_003-normal.jpg

WP_20140402_004-normal.jpg

Lenkkeilyn lisäksi ollaan treenailtukin. Kaukoja pyritään tekemään 15 metrin matkalla ulkoterassilla. Välillä onnistuu ihan loistavasti ja välillä taas takajalat hiukan liikkuvat. Ehkä tämä tästä vielä. 

Eilen hallitreeneissä kahdestaan Hessun kanssa. Treenailtiin siis voittajaliikkeitä. Ruutu ja luoksetulo stoppeineen on ihan hukassa, mistä ihmeestä saisin intoa niiden treenaamiseen. Tuntuu ettei mene millään oppi Hessun päähän, vaikka millä tavalla yrittäisi. Tekisi mieli luovuttaa. Mä en ymmärrä, miten Frodo ja Milo oppivat aikoinaan nuo liikkeet niin helposti...tai ehkä aika kultaa muistot. 

Tunnarin Hessu nyt tuntuu osaavan aina 15 metristä asti. Eilen tein hajustamattomilla kapuloilla, kun olin yksin. Ensimmäinen oli paras, otti oman heti, kun sen rivistä haistoi ja toi laukalla minulle (eikä koskenut muihin kapuloihin vaan kauniisti hasiteli). Toisella ja kolmannella muuten ok, mutta löydettyään oma haisteli vielä kaikki pariin kertaan ja taisi vähän niihin muihin osua tassuillaan. Mutta toi reippaasti ja aina oikean. Pureskeluakaan ei juuri ollut (ylllättävää). Tuntuu nyt tykkäävän tuosta liikkeestä, eikä mitään paineistumista ole havaittavissa. 

Hypyt ja noudot oli ihan ok, kaukotkin tehtiin kertaalleen takapalkalla, ihan ok nekin. Suurin osa ajasta meni tosiaan ruudun ja luoksetulon hinkkaamiseen. Ei me taideta koskaan päästä VOI -luokan tokokokeisiin :(

Kesä kuitenkin tulee vauhdilla ja huomenna taas ratsastusta, saapi nähdä hypitäänkö taas esteitä. Ihanaa, kun pääsee taas ulkokentälle :)