Mitäköhän me tehtiinkään...

Alkuun oli ainakin ruutu kovasti hukassa, kun oli muka niin hyviä hajuja, että niitä  piti nenä maassa lutkutella. Sitten Hebe KARKASI ruutuun ja varasti narupallo -palkan, enkä meinannut sitä saada siltä pois. Kolmas kerta sitten koemaisesti ja se oli oikeesti tosi hieno. Täysillä ruutuun, heti käskystä seisomaan ja seuraavasta käskystä maahan (eikä haistellut maata). Täysillä käskystä sivulle seuraamaan (en edes kääntänyt päätä). Ei törmännyt vaan siististi sivulle. Palkkasin lelulla tästä eikä otettu perusasentoa.  

Sitten taidettiin tehdä luoksetuloa, missä jäi taas lutkuttamaan ja haiselemaan sitä maata, kun laitoin maahan. Huomautin asista, sitten meni todella pitkäksi se seisomaan pysähtyminen, joten tehtiin uudelleen (ei onneksi varastanut palkkaa tällä kerralla). Narupallo -palkka sivulla ja liike kokonaisuudessaan hyvä, vapautin mun sivulta. Kertaalleen vielä pelkällä seisomisella ja vapautus sekä niin, että vapautus takalelulle jo, kun alkoi jarruttaa pysähtymistä varten. 

Oisko sitten ollut hyppynouto ja metallinouto, molemmat ihan ok. Tehtiin vielä metallillakin hyppynouto. Liikkeestä istuminen ok. Kaukoissa taisi taas tökkiä, joten päädyttiin tekemään ihan läheltä, jolloin tosi hienot. Täytyy vaan muistaa, että hallilla ei voi vielä tehdä  samalla välimatkalla kuin kotona. 

Välillä Hessu oli paikkamakuussa, kun liikuskelin hallissa (jouduin huomauttelemaan alustan lutkuttamisesta). Kertaalleen niin, että menin ulos oven taakse (pysyi nyt hienosti, eikä edes nuuskinut maata, kun vakoilin ikkunasta). 

Tunnari kertaalleen ihan loistava, ei tehty toista kertaa. Meidän pojat olivat käsitelleet kapuloita paljon kotona ja minä pidin hallilla vain hetken omaa kädessä. 

Kierrä menee jo hienosti agilityesteen tolpalla :) Nyt palkkasin jo lopussa narupallolla ja siitä saatiin taas vahutia lisää. Jos Hessun näkee narupallon ennen kiertoa, on sen vaikea lähteä. Eli ensin lähetys "kierrä" ja sitten vasta narupallo esiin ja heitto pitkälle palkaksi. Hessu sai myös kahteen otteeseen ottaa kiinni uutta frisbeetään. Että se tykkää siitä, minä vaan olen aika huono heittämään. Keskityttiin siihen, että heitä lähelle ja että Hessu saisi mahdollisimman usein kopin. Se kyllä teki ihan hurjia loikkia välillä, onneksi ei kuitenkaan mitenkään itseään venäyttänyt ja on nyt aamulla ihan vetreenä. 

Tehtiin myös vähän seuraamista (remmissä), jotta paikka pysyi paremmin. Lopuksi myös kasia jalkojen ympäri seuraamista jalkojen välissä, kylkeä ja kieri -temppua. Hessu oli kyllä TODELLA puhki, kun vielä oikein riehutin ja heitin sitä frisbeetä ja narupalloa lopuksi. En enää jaksanut treenata, niin vaan riekuttiin. Ei ehkä ihan hyvä Heben mielentilan kannalta, mutta hauskaa meillä oli. Niin ja ennen sekä jälkeen treenien pieni remmilenkki lähistöllä.