Tässähän on jo viikon verran elelty helmikuuta, kuulin jopa talitintin laulavan ja heti tuntui keväämmältä :) 

Meillä oli maanantaina Hessun kanssa hallitokot ja paikalla hiukan vähemmän porukkaa, mitä yleensä. Hessun kanssa treenailtiin seuraamista ja ruutua ja edelleenkin sitä rauhoittumista. Eipä tainnut olla mitään erikoista. 

Lumessa on möyritty koko koiralauman kanssa ja se on kyllä väsyttänyt niin itseäni kuin koiriakin. Tässäpä joitain kuviakin viime viikoilita. 

Koko jengi :)

WP_20150125_010.jpg

Hessu illan hämärtyessä. 

hei.jpg

Hessu ja Milo tarkkana, tässä kohtaa näkyy lähes aina peuroja.

WP_20150205_002.jpg

Taidekuva :)

WP_20150205_019.jpg

Tärähtänyt kuva kolmen koplasta.

WP_20150205_010.jpg

Lumista maisemaa.

WP_20150205_022.jpg

Paimentamassakin oltiin viikko sitten lauantaina. Hessua ei saatu sitten millään oikeaan mielentilaan, se uskoo kyllä seiso, seis, pois ym. käskyjä, mutta meidän kouluttajan mukaan Hessu menee käskettäessä "toko" -moodiin ja paimennus ja lampaat unohtuu. Hessu ei myöskään oikein suostu toisen kanssa tekemään mitään, vaan vinkuu vain minun perääni. Nyt on todellakin sellainen tunne, että eipä taida Hessusta paimenta tulla, pari maksettua kertaa olisi vielä kortilla jäljellä, mutta taidan luovuttaa ne pois. Tässä yksi epäselvä kuvakin, kun kouluttaja yritti Hessun kanssa paimentaa. Harmi sinänsä, sillä minusta paimennus on todella mielenkiintoinen (ja myös vaikea) laji. Mutta ilman koiraa, sitä on aika hankala harrastaa :) 

WP_20150131_007.jpg

Viime sunnuntaina minulla oli jälleen ratsuna upea Arska -heppa. Nyt oli tuntuma hevoseen ihan toinen ja päästiin ihan kunnolla ratsatamaan (Arska ei tehnyt yhtään syöksyjä tai hepuleita, vaan ihan rauhassa mentiin). Pari kohtaa ihan kivastikin, joskin Arska ei ole mikään helppo ratsatettava. Jos apuja on liikaa, rupeaa koko hevonen kiemurtelemaan ja jos taas liian vähän se mennä vouhottaa omiaan. Oikein hyvää treeniä siis myös ratsastajalle :) Huomenna vuorossa seuraavat ratsastukset. 

Hiukan jo jännittää Hessun lähestyvä kastraatio, toivottavasti kaikki menee hyvin!

Loppuun vielä kuva Timbe -kissasta :)

Himputti.jpg