Tänään on selvästi valoisampaa ja kuivempaa (onneksi) ulkona. Eilen töiden ja ruuanlaittamisen jälkeen pakotin  itseni remmilenkille Milon ja Frodon kanssa. Vettä tuli taivaan täydeltä, tiet oli yhtä kuravelliä, pimeää ja sumuista....koleaa..yäk mikä sää. Käveltiin kuitenkin puolen tunnin lenkki ja oltiin tietty ihan rapasia ja märkiä sen jälkeen. Koirille kyllä maistui ruoka hyvin lenkin jälkeen ja minä käperryin sohvan nurkkaan teemukin kanssa. Tulipahan lenkkeiltyä...

Aamulla oli jokin peurojen joukkokokoontuminen meidän pihalla ja niitä sai ihan hätistellä, että päästiin poikien kanssa autolla lähtemään. Emä oli tien toisella puolella ja vasa ryntäili  toisella puolella ees, taas, ees, taas...lopulta mentiin ihan hiljaa niiden välistä.

Tänään on vuorossa sitten ne viimeiset tokotreenit ulkona, saas nähdä otanko vain Milon mukaan. Olishan se tietty Frodonkin kiva päästä tekemään. Täytyy ottaa Frodon Back on Track -loimi mukaan niin sillä ei ihakset pääse kylmettymään sitten treenien jälkeen.