Iltapäivätreenit kotikalliolla.

Frodon kanssa aloitettiin seuraamisesta istu -liikkeellä. Meni todella hyvin. Palkaksi kehuja ja taputuksia.

Sitten otettiin seuraamista, täyskäännöksiä, kolme askelta eteen, taakse ja sivuille. Frodo seuraa taaksepäin hiukan vinossa, mutta korjaa itse perusasennon suoraksi kun pysähdyn :) Tänään myös oikealle kolmen askeleen jälkeen korjasi itse perusasennon melko hyväksi. Ihan hyvin ja intensiivisesti seurasi. Muistin pitää kädetkin paikallaan, jolloin oli suhteellisen tiivistäkin. Hiukan kyllä edistää, mutta ei haitanne. Lopuksi vapautin suoraan seuraamisesta ja palkaksi paljon kehuja ja taputuksia.

Tein ensin kaksi sarjaa kaukokäskyjä ilman palkkaa (viiden metrin etäisyys) eli istu-seiso-maahan-seiso-istu-maahan ja seiso-istu-maahan-istu-seiso-maahan. Frodo teki hyvin mutta eteni aina siinä kohdassa hiukan kun tuli istuminen (veti taas ne takajalat eteenpäin).

Seuraavaksi otin kolmen metrin päästä (pallo Frodon takana houkuttimena) istu-seiso-maahan-seiso-istu-maahan ja nyt ei edennyt laisinkaan (joskin maahan-seiso kohdassa nousi vasta toisella). Palkaksi vapautus pallolle. Heittelin Frodolle palloa pitkään.

Milolle otin ensin luoksetulon (jätin istumaan). Lähti kutsusta kuin tykin suusta ja kun oli puolessa välissä laitoin pallon oman leuan alle. Milo tuli vauhdilla ja tosi tiiviisti (hyppäsi kyllä hiukan liian reilusti ylöspäin istumaan mennessään). Palkaksi pudotin sille pallon.  Tämä oli oikein hyvä :)

Sitten otettiin taas seuraamisesta -seiso. Meni kahdella ekalla kerralla ensin istumaan, mutta korjasin ja toisella kerralla aina onnistui. Kolmannella kerralla jäi hyvin seisomaan ja palasin Milon taakse ja sitten viereen ja palkkasin, kun seisoi.

Otin vielä kaksi kertaa liikkeestä maahan (käytin reilusti käsiapua). Meni oikein hyvin etenin aina 15 metriä ja palasin koiran taakse, sieltä vierelle ja palkkasin maahan.

Lopuksi otettiin seuraamisia ja käännöksiä (yritin muistaa myös itse aloittaa käännökset sillä jalalla millä piti). Otin myös pysähdyksiä ja perusasennot oli taas aluksi vinoja, mutta loppuakohden paranivat. Viimenen perusasento oli jo ihan suora ja siitä pallo palkaksi taaksepäin ja huimat kehut.

Heittelin myös Milon kanssa palloa jonkun aikaa.

Laitoin molemmille omat isot ämpärilliset vettä treenien jälkeen ja kyllä ne on huvittavia, kun sinne ämpäriin pitää työntää koko pää ja sitten purskutella vettä poskista samalla kun juovat (Frodo on opettnaut tämän tavan myös Milolle).