Eilen aloiteltiin Frodon kanssa ruudulla, joka sujui siis mielettömän hyvin :)) Matka oli hiukan ylipitkä ja ruutu loivassa rinteessä nurmikentällä. Yhdellä kerralla Frodo jäi mun mielestä seisomaan ruudussa liian eteen (ihan etulinjalle) ja yllättäen yksi käden huiskaisu riitti sieltä pitkältä ja Frodo korjasi paikan välittömästi keskelle ruutua. Otin myös ruudun eri sivuilta ja läheltä lähetyksiä ja keskityttiin siihen keskikohdan löytymiseen, joka löytyikin hienosti. Palkaksi lensi aina pallo Frodon yli. Hieno Frodo!!!

Seuraavaksi tehtiin metallinoutoa joka ok, keskityttiin erityisesti luovutukseen ja sainkin Frodon tulemaan ihan lähelle (tassut mun varpailla). Harjoiteltiin myös ilman noutoesinettä lähelle eteen tuloja ja syöttelin nameilla ja kehuin, kun istui todella tiiviisti ja suorassa.

Liikkeenohjaajan kanssa tunnarit. Ensiksi kapulat rivissä ja "oma" toinen oikealla, sitten sama, mutta "oma" toinen vasemmalla ja viimeiseksi jonossa, jossa "oma" toiseksi kauimmaisena. Frodo löytää kyllä sen "oman" helposti, joskus talloo mennessään muita kapuloita ja joskus haluaa haistelemalla varmistaa, että "oma" on varmasti oikea. Hyvin lähti jokaisella kerralla hakemaan ja toi tiiviisti mun eteen. Kehuin jälleen siitä tiiviistä eteen tulosta ja kehuin kovasti, kun istui mun edessä tiiviisti kapula suussa. Palkaksi pallo mun taakse. Olin tyytyväinen tunnareihinkin :))

Sitten kaukot niin, että noutokapula oli Frodon etujalkojen edessä estämässä etenemisen eikä takapalkkaa. Etenin ylipitkän matkan ja otin seuraavan sarjan: maasta - seiso - istu - maahan - istu - seiso - maahan. Sitten palasin Frodon vierelle kuten kisassa ja käsky "istu" ja sitten pallon heittoa palkaksi. Olipa loistavat kaukot!! Lopuksi vielä pitkältä matkalta ja takapalkalla sekä maasta- istu että maasta -seiso.

Liikkeestä istuminen ensin koko liikkeenä (hyvä). Sitten niin, että heti kun istui lensi pallo palkaksi. Eipä tässäkään ongelmaa.

Ihan lopuksi pitkillä matkoilla ilmasutreeniä irtorullilla. Näitä tehtiin neljä ja ukko palkkasi välillä pallolla ja välillä nameilla. Kyllähän se Frodo oli innoissaan ja oli kyllä puhkikin, kun juoksi ensin hakemaan rullan ja sitten täysillä näytölle :) Ihan viimesenä avustaja oli vienyt ruutuun pallon valmiiksi niin, että Frodo ei nähnyt ja lähetin sen ruutuun. Ensin Frodo meinasi lähteä edelleen etsimään ukkoja, mutta sitten hiffasi, että tää onkin taas ruutu ja paineli hienosti pitkältä, pitkältä matkalta ruutuun ja siellä vapautus pallolle.

Sitten vielä vähän leikittiin ja juotuaan vesikupillisen Frodo pääsi autoon lepäilemään.

Olipa taas kivat treenit! Eilen tuli Frodon seuraavien kisojen kisakirjekin...huh, huh se on menoa taas...

Milolle luvassa erilaista treeniä torstaina ;) Siitä lisää treenien jälkeen.