Saatiin eilen iltapäivällä tietää, että päästiin varapaikalta tämän päivän tokokokeeseen Hessun kanssa. Ehdottomasti osallistutaan, jotta saadaan treeniä, mutta tämä aiheutti tietysti sen, että eilen tödien jälkeen oli pakko paniikkitreenata kotikalliolla. Väsäsin oikein edustuskentän (kuten kuvista näkyy) ja huomatkaa myös mahtava hyppyeste :)

Ensimmäisessä kuvassa näkyy ruutu ja luoksetulotörpöt. 

uitoko.jpg

Tässä mahtieste.

uieste.jpg

Näillä siis mentiin. Sää oli tosi kuuma, mutta Hessu aivan into piukeena. Tehtiin alkuun ilman palkkaamista seuraaminen, ruutu, liikkeestä istuminen ja tunnari. Sitten hyppynouto (olin aivan varma, että puree kapulaan kiinni) mutta ei, joten siitä liikkeestä sai namipalkan. Sitten jatkettiin vielä palkkaamatta luoksetulolla ja metallinoudolla. Kaukoja ei tehty, kun niitä on nyt tahkottu ruokailujen yhteydessä niin paljon. Lopuksi vielä 5 kertaa peräjälkeen hyppynouto ilman vapautusta ja sitten mahtipalkka narupallolla. Tehtiin myös vielä yksi pitkältä ruutuun lähetys ja toinen eri suunnasta lähempää. Narupalloleikkiä lopuksi. 

Heti treenien jälkeen Hessu pääsi uimahommiin :) Eli Hessu pääsi toista kertaa tänä kesänä uimaan ja kyllä se taas nautti. Nyt on kuvatodisteitakin. Peurakin katseli toisella rannalla hetken Hessun touhuja, mutta päätti sitten poistua paikalta, enenkuin ehdin saada kuvaa (Hessu ei sitä huomannut lainkaan, kun oli niin tohkeissaan uimisesta). 

uic.jpg

 

uib.jpg

uia.jpg

Nyt on ainakin täällä meillä lähes myrskyinen tuuli ja sateinen sää, saapi nähdä miten meidän tokokokeet menee ja millaisessa säässä. Taas joutuu jännittämään...

Tässä vielä Tarja Pahkasalon tekemä hieno kollaasi Frodon sukulaisista. Vasemmalla Frodon isoäiti, sitten Frodon äiti, Frodo, Frodon tyttöpentu ja tämän tyttöpennun poika. Hurjasti on samaa näköä, varsinkin näissä yksilöissä. 

Karjiskollaasi.jpg