Eilen oli taas ratsastuspäivä Hymy Tällä kertaa sain ratsastettavaksi vauhdikkaan ja herkän hepan jota tunnin alusta asti piti puolipidättein hillitä hidastamaan kovaa vauhtia (näin päin se onkin paljon mukavampaa, kuin yrittää patistaa laiskaa heppaa liikkumaan). Ihana heppa ja toimi kuin unelma, väistöt ja laukan nostot onnistuivat pelkällä oman painon siirrolla. Väistöjen ja taivutusten lisäksi tehtiin laukannostoja. Ensin käännyttiin kentän keskilinjalle pituussuunnassa, sitten pohkeenväistöä pari askelta, hevonen suoraan ja seis, kolme askelta peruutusta ja siitä suoraan laukkaa, päädyssä laukkavoltti ja seuraavalla pitkällä sivulla käyntiin. Haasteellisinta oli tämän hepan kanssa tuo laukasta suoraan käyntiin siirtyminen. Askeleet olivat ko. ratsulla kyllä niin pehmeät, että olisin voinut laukkailla pitempäänkin.

Nyt en olekaan varannut lisää ratsastustunteja, täytyy katsoa sitten lomamatkan jälkeen josko ehdin parille tunnille ennen kuin syksyn vakitunnit alkavat. Saattaa kyllä olla sitten töissäkin sellainen työmäärä odottamassa, että ihan heti ei kerkiä ratsastamaan. Ope lupaili, että minulle järjestyisi vakituntipaikka syksylle Nauru Tunnit alkavat elokuussa, joten viimeistään sitten taas ratsaille.

Eilisen koko aamupäivän ja osan iltapäivääkin siivosin (huh), kaikki koirat ja kissa olivat koko päivän pihalla. Illasta olikin koko eläinlauma alta aikayksikön unten mailla (heh).

Frodolle varattu toinenkin TOKOn EVL-koe elokuulle. Tämän kokeen yhteydessä on myös Agility-kilpailu ja Match Show, saapi nähdä mitä tällainen hulabaloo vaikuttaa Frodotuksen kisaamiseen. Siinä on keskittyminen koetuksella. Saatiin vahvistus myös Milon BH -kokeesta, eli mahduttiin mukaan (kokeeseen ei ollutkaan vielä kovin montaa ilmoittautunutta, onneksi sentään niin monta että se pidetään). Tässähän joutuu ihan tuplajännitämään, kun molemmilla koirilla on kisakoitoksia tulossa.