Olin niin innoissani, että tein vielä kotimetsään yhden tuoreen noin 300 metrin jäljen (kaksi kulmaa ja makuuta). Hessu sai tehdä jäljen ensin ja menikin tosi hyvin. Nyt nenä pysyi paremmin maassa, mitä ensimmäisllä kerralla, jolloin käytti paljon myös ilmavainua. Ensimmäisellä makuupaikalla/kulmassa pyörittiin aika pitkäänkin, mutta osasi sitten lopulta jaktaa. Toinen meni hienosti ja sujuvasti. Tässä pari kuvaakin Hessun jäljestämisestä.

Ensimmäisessä kuvassa on juuri ylitetty 10 metrin alkumerkki ja annan Hessulle liinaa sinne 6 metriin asti.

Tässä mennään jo pitkällä liinalla.

Tässä vielä lopuksi kuva onnellisesta Hebestä sorkka suussa :)

Seuraavaksi saman jäljen meni Frodo. Muuten ihan hyvin, mutta jostain syystä sen piti nostaa koipea lähes joka puuhun. Makuupaikat/kulmat olivat Frodolle vaikeita, joten niissä autoin hiukan. Sorkasta Frodo oli aivan haltioissaan ja heilutti sorkka suussaan häntää niin kovasti, että koko koira heilui, heh!

Milo sai sitten tehdä kolmantena saman jäljen. Milo olikin tosi tarkka ja taitava (hiukan piti vauhtia hidastaa välillä). Makuut/kulmat Milo selvitti yllättävän sujuvasti. Milo myös otti sorkan lopuksi suuhun.

Tässä vielä pari kuvaa Hessusta tokopäivästä (mistä kirjoitinkin aikaisemmin). Ensin Sanna Karosen ottama kuva Hessusta perusasennossa.

Seurauskuvassa Hessu poikittaa aika reippaasti. Kuva Henriikka Havukunnas.

Lopuksi kuva Rokista päiväunilla, tai siis juuri heränneenä :)