Mä en kestä, onnistuin tuhoomaan pitkät sepustukset. Tässä tulee sitten tynkäversio.

Frodon kanssa noutoja (oikein iloisia ja hyvä vauhti). Välissä yksi nouto kisamaisesti ja kaikki muut, niin että kapula meidän välissä ja pelkkä palautus (puukapulalla).

Seuraamisessa oli vähän perusasento hakusessa eli Frodo istui vinossa. Seuraamisen yhteydessä liikkeestä istuminen oli erinomainen. Lopuksi palkkaus seuraamisesta suoraan, kun Frodo oli oikeassa paikassa ja piti hyvän katsekontaktin.

Tunnarit 10 metrin päästä. Ekalla se hösäs jotain ja toi puoleen väliin väärän kapulan ja sitten sillä taisi lamppu syttyä, kun kävi hakemassa sen oikean. Toisella kerralla samalta etäisyydeltä ja nami sen oman päällä, tämä meni ihan mahtavan hyvin ja palkaksi pallo.

Kaukoja pitkältä (15 metriä ja palkka takana). Teki ihan mahtavat vaihdot, mutta kerran vaati seiso - istu vaihtoon kaksoiskäskyn. Eipä edennyt tippaakaan :))

Milon kanssa pari perusasentoa alkuun (hösäs ja häsäs). Lopulta hiukan keskittyi ja seuraamisesta istuminen meni ihan oppikirjojen mukaan (tein koko liikkeen ja palkka vasta perusasennon jälkeen).

Seuraamisesta maahan ja luoksetulo myöskin oikein hyvin. Palkkasin pallolla, kun istui mun edessä. Ei sitten Milolle muuta.

Kyllä on kuulkaa kuuma, huh. Katotaan, josko illalla pääsis lenkille, nyt ei kyllä jaksa. Koiratkin makoilee puoliunessa tuolla pihalla varjossa.

Jeppe ja Rokki olivat jo aamutuimaan lenkillä :))