Talvi ja lumi tuli ja meni. Nyt kylläkin aamulla pakkasta kahdeksan astetta. Lähes vuorokausi oltiin myös ilman sähköä, mikä ei niin kivaa. Hessun kanssa ollaan kuitenkin urheasti lenkkeilty säässä kuin säässä lapsosten treenien ajan. Tässä kuvakin viime viikolta, kun Hessu poseerasi Joulukuusen kanssa Kirkkonummen keskustassa. 

Jouluhepe-normal.jpg

Sää oli kyllä aivan kamalan loskainen ja satoi vettä, itsellänikin oli jalat puoleen sääreen asti aivan märät reilun tunnin tarpomisen tuloksena.

Eilen oltiin taas kahdestaan Hessun kanssa hallitreeneissä (toisella puolella kenttää kyllä toiset treenit). Tehtiin VOI -liikkeet ja hyvin sujuivat muut, paitsi kaukot. Läheltä ok, mutta on nyt jotenkin unohtanut sen välimatkan. Nyt täytyykin treenata pitkältä, pitkältä pelkästään yhtä vaihtoa ja sitten hyvä palkka. Kotona tekee ruokakupin kanssa noin 3 metristä ihan täydellisen hienot kaukot. Muissa liikkeissä ei tosiaan ongelmia ja tehtiin lisäksi putkesta seisomaan pyshätymistä tai suoraan vierelle juoksua. Sitten ajattelin, että tehdään uutena aktivointijuttuna sitä agilityn pussia. Jätin Heben makaamaan toiselle puolelle ja kurkkasin pussiin toiselta puolelta ja hienosti se tuli. Sen jälkeen ei tarvinnut kuin osoittaa pitkältä että "pussi" niin se kävi sen tekemässä hurjalla vauhdilla (tykkäsi selvästi). Välillä jätin Hessun myös paikkamakuuseen ja tein kaikkea hallissa näkyvissä (kävellen ja juosten) hyppelin myös Hessun yli, eikä se siitä välittänyt mitään.  Toisella kertaa olin piilossa ja seurasin tilannetta heijastavan ikkunan kautta. 

Taidan muuten ruveta treenailemaan Heben kanssa jo ohjattua noutoakin, kun käy jo tylsäksi noi VOI -liikkeet....

Tänään iltapäivällä olisi ohjelmassa Messaria, shoppailua ja Tokojen seuraamista, jee :)