Tänään oli sitten Milon hakutreenit. Jo vuoroa odotellessamme Milo oli ihan intona, hiukan piippasi ja haisteli ilmaa ja yritti vetää radalle päin. Nakin avulla sain Milon lopulta kävelemään radalle ihan siististi. Irrotin hihnan ja käteltiin "tuomari".

Ensimmäinen lähetys oikealle. Milo lähti hurjalla vauhdilla ja maalimies löytyikin etukulmasta tiheästä kuusikosta. Ensin palkaksi puolikas nakki ja sitten kunnon taistelua. Milo palasi hienosti keskilinjaa eteenpäin.

Toinen lähetys vasemmalle. Milo lähti todella hyvin ja suoraan etukulmaan, sitten kääntyi takalinjaa oikealle ja juoksi (ehkä n. 20 m etukulmasta) roskispiilolle, missä haistoi ukon olevan. Roskiksen kansi oli auki, mutta reunat niin korkeat, että juuri nenänpää yletti reunaan kun Milo haisteli. Palkaksi taas puolikas nakki ja taistelut. Milo palasi taas hyvin eteenpäin keskilinjaa. Tämä pisto oli kyllä ihan unelma :)

Lähetys oikealle (suunnilleen siitä kohdasta, mihin palasi ensimmäiseltä tämän puolen ukolta). Milo lähti hyvin, ja haistoi ukon jo parin askeleen jälkeen. Ukko oli lähipiilossa ison kiven ja kuusen välissä. Tällä ukolla oli irtorullailmaisu. Milo pyyhälsi kovaa vauhtia ukolle ja tallasi (huomaamattaan) irtorullan päälle, niin että se upposi hankeen. Kun Milo haisteli maalimiestä, sai etevä maalimies kaivettua rullan hangesta ja asetettua sen toiselle puolelle, ilman että Milo huomasi. Lopulta maalimiehen ympärillä pyöriessään Milo huomasi rullan ja lähti välittömästi tuomaan sitä minulle. Näytölle lähti myös todella vauhdikkaasti ja palkaksi jälleen puolikas nakki ja narupallo.

Seuraava lähetys vasemmalle. Milo lähti taas hyvin ja upposi viiteenkymppiin asti. Kaarsi kauniisti oikealle ja juoksi pitkän matkaa. Jostain syystä kääntyi sitten ja juoksi takalinjaa tarkistamaan sen roskiksen uusiksi. Juoksi taas hetken takalinjaa oikeaan suuntaan, mutta palasi sitten keskilinjalle. Ihan kelpo tyhjä, jos ei oteta mukaan tuota taaksepäin työskentelyä. Kun purettiin treenejä, huomattiin, että Milolle oli jäänyt tarkastamatonta aluetta, joten siksi se varmaanki teki töitä taaksepäin. Jatkossa täytyy olla tarkkana, että ei jää tarkastamatonta aluetta. Sitten lähetin uudelleen siitä kohdasta mistä Milo palasi. Taas lähti vauhdilla ja nyt teki jälleen komean laatikon ja ukko löytyi takakulmasta. Kovasti joutui tekemään nenällään hommia, jotta löysi ukon. Palkaksi jälleen nakki ja taistelut. Lelunsa sai taas kantaa autolle asti.

Milosta kyllä näki että hakuilu on kivaa ;) Jatkossa otan aina sillon tällön irtorullailmasun mukaan yhdelle ukoista. Kunhan lumet sulavat, otetaan kiintorulla käyttöön.