Eilen ajelin Milon kanssa Veikkolaan tokotreeneihin. Oli kyllä pakko viedä Milo ensin järveen kastumaan, kun oli niin mielettömän kuuma. Tässä yksi kännyotos Milon iloittelusta :)

Meitä oli treeneissä vain kaksi, mutta saatiinpahan häiriötä toisistamme..

Milon kanssa alkuun luoksetulon pysäytystä. Tämähän on se liike, mikä toimii treeneissä, mutta ei ole koskaa toiminut kisoissa. Olen nyt pari treenikertaa tehnyt niin, että laitan ensin merkkitötteröt paikoilleen (mahdollisimman kisamaisesti siis). Jätän Milon istumaan, kutsun "tänne" ja keskimmäisen tötterön kohdalla käsken "seiso" ja odotan hetken. Sitten heitän tennispallon palkaksi Milon taakse sen yli ja vapautan samalla. Näitä teen nyt jatkossakin järjestelmällisesti, josko se sitten porautuisi Milon mieleen ja toimisi myös kisoissa.

Tehtiin myös noutoa, joka meni ihan hyvin. Liikkeestä seisominen ok (tein lopuksi myös kertaalleen takapalkalla, niin tulee hiukan täpäkämpi pysähdys). Liikkeestä maahan jäi ensin seisomaan, mutta sen jälkeen toimi hyvin. Seuraamiset sujuivat ok. Palkkasin aina siitä, kun Milo minun pysähtyessäni meni istumaan, nämä nopeutuivatkin selvästi (Milohan joskus kisoissa jää seisomaan). Kaukoja tehdään edelleen joka ruokailun yhteydssä ja niitä otettiin treeneissä vain maasta - istu ja tennispallo Milon pään yli palkaksi.

Kesken treenien Milo ampaisi kerran Eetun pallolle (siis Eetukin oli sinne juoksemassa). Olivat kyllä sitten yhtä hölmistyneen näköisiä molemmat siellä pallolla. Milo hiukan haisteli Eetua, mutta tuli sitten kutsusta takaisin eikä kumpikaan ottanut palloa. Onneksi ei Eetulle jäänyt mitään traumoja ja treenattiinkin vielä niin, että laitoin Milon oman pallon takapalkaksi ja Milon makaamaan. Anski sitten heitteli Eetulle palloa Milon nenän edessä ja leikki Eetun kanssa. Hyvin Milo pysyi ja sai lopulta palkaksi vapautuksen omalle pallolle

Kivat ja nopeat treenit, yhteensä vain noin 20 - 25 minuuttia. Nyt pitäis löytää Milolle kisapaikka.