Koska olimme Heben kanssa ajoissa paikalla Nina Mannerin treeneissä, ehdimme alkuun tekemään pari noutoa puukapulalla. Ekalla noudolla kävi välissä PISSALLA (oltiin ihan aidan vieressä), tästä huomautus ja uusi yritys. Kaksi seuraavaa kertaa menikin hienosti ja vauhdikkaasti. Lopuksi vielä pari pelkkää tuontia (eli jätin kapulan mun ja Hessun väliin). Metallilla myös pelkkiä tuonteja. Ensimmäisellä kerralla oli  "löysä" ote ja kapula kalisi hampaissa, mutta kaksi viimeistä olivat oikein hyvä. Otettiin myös pätkä hihnaseuraamista.  

Treenien alkuun tehtiin edellisen porukan kanssa yhteinen paikkamakuu. Jätin Hessun tarkoituksella paikkamakuurivistössä toiseen reunaan ja noin puolen metrin päähän etupalkaksi pari namia. Tällä kertaa Hessu oli todella paljon rennompi koko paikkamakuun ajan. Välillä laski jopaa pään maahan, huokasi ja lähes sulki silmänsä :) Rauhallinen vapautus lopuksi suoraan nameille. Myös kouluttaja huomasi, että Hessu oli paljon rennompi.

Omalla vuorolla koitettiin tehdä alo -liikkeet (hyppyä lukuunottamatta) kisamaisesti Ninan toimiessa tuomarina. Luoksepäästävyys 10 :) Liikkeestä maahanmeno (jäi seisomaan), tehtiin sitten niin että laitoin maahan isoilla avuilla ja vapautus heti. Liikkeestä seisominen (hiippaili). Tehtiin sitten niin, että kun pysähyti, niin heitin heti namin Hessun taakse. Luoksetulo oli oikein hyvä ja vauhdikas (teki pikku pompun sivulle tullessa). Seuraaminen oli tosi hyvää (irti seuraaminen, ei tehty hihnaseuraamista). Pysähtyessä perusasento oli kyllä liian edessä. 

Höh, jäävät liikkeet siis tökkivät. Hessu selvästi reagoi "tuomarin" käskyihin sekä siihen, että tuomari hiippaili siinä ympärillä. Nyt paljon lisää treeniä pelkästään maahan menemiseen sekä seisomiseen. Kun nämä sujuvat unissakin, niin sitten tarvitaan joku avuksi "liikkeenohjaajaksi". Nyt täytyy siis hiukan helpottaa ja vähitellen sitten taas siirtää maahan meno ja seisominen seuraamisen yhteyteen. Miten tämä nyt onkaan niin vaikeaa....apuva!