Ollaan poikien kanssa hiihtolomalla, joten Hessunkaan ei tarvitse olla kokoajan "tötterö" -päässä. Esim. telkkua katsellessa se osaa makailla vieressä ihan rauhassa :) Hessu saa vielä aamuisin kipulääkkeen parin päivän ajan eikä onneksi vaikuta siis lainkaan kivuliaalta. Irti ei Hessu pääse pariin viikkoon ja kaikkea riehumista, hyppimistä ym. pitää välttää. Ollaan tehty ihan rauhallisia köpöttelypätkiä tuolla meidän metsässä puhtaassa lumessa. Tässä eilisiä kuvia (Hessu tähyili tarkkana, jäljistä päätellen juuri menneiden hirvien perään). 

WP_20150218_011.jpg

WP_20150218_003.jpg

Vanhuskoirien kanssa ollaan myös nautittu auringosta :) Milo on ollut aina tosi kiinnostunut lähtemään riistan perään pelkästä hajustakin, mutta nyt 10 -vuoden iässä, se onkin ruvennut tottelemaan. Vaikka peura lähti tosi läheltä ja Milo näki sen, se tuli välittömästi kutsusta luokse (Frodo on tullut aina). Oi ompa minulla hyvin tottelevaiset vanhuskoirat :) Niiden kanssa on kyllä tosi helppo kulkea, ovat kuin kaksi ajatusta (syytäkin 13- ja 10 -vuoden iässä).

WP_20150218_017.jpg

Huomenna pitäisi kiikuttaa kissat rokotuksille ja Rokki myös mahdollisesti hammaskiven poistoon. Tämä hiihtoloma on meillä varsinainen "eläintenhuoltoviikko". Toivottavasti saadaan kissat ajoissa pyydystettyä...että ehditään vastaanotolle ajoissa. Täytyy tuoda jo tänään kopat sisälle, jotta eivät sitten rupea niitä jännittämään. Muistelin tuossa juuri, että minkä ikäinen Rokki olikaan, no tarkastin sitten papereista ja se täyttää JO 8 -vuotta huhtikuussa! Miten tämä aika oikein kuluu niin nopeasti.

Oli kyllä hyvä palvelu tuolla Hessun leikkauksen hoitaneessa Univet Espoon Eläinsairaalassa. Leikkaus jännitti kovasti, joten huomasin vasta kotona, että leikkauksen lisäksi Hessun kaikki kynnet oli leikattu nukutuksen yhteydessä (tämä minun piti pyytää, mutta unohdin jännitykseltäni). Myös Hessun korvat oli putsattu huolellisesti (mainitsin, kun kysyivät onko koira terve, että sillä on hiukan töhnää toisessa korvassa). Korva oli myös tutkittu ihan ylimääräisenä, sillä siitä olikin papereissa maininta, että korvassa ei ole tulehdusta. Lisäksi soittivat eilen päivällä ja tiedustelivat Hessun vointia ja minä sain kysyä mieltä askarruttavia asioita leikkaukseen liittyen (mitä en huomannut kysyä, kun hain Hessua).