Frodo ja Milo lähes upoksissa metsässä. Eiköhän ne tuonne hankeen kohta uppoa kokonaan, kun kerran huomiseksikin on luvattu jopa 20 cm lisää lunta...

Treenejä on paljon kirjaamatta, mutta tässä viime tiistain hallitreenit (ne taidan vielä jotenkin muistaa). Meitä oli paikalla vain kolme koirakkoa ja muuten olikin koko halli tyhjillään. Pidettiin koemaiset treenit kaikille.

Ensin paikallamakuu ja minä menin piiloon asti. Milo pysyi oikein hienosti paikallaan ja palkkasin sen rauhassa nameilla, kun makasi maassa. Lopuksi sai vielä narupallonkin.

Sitten olikin Milon vuoro tehdeä ensin yksittäisliikeet ja Laru toimi tuomarina:

Luoksetulo: Tämä meni hyvin ja Milo pysähtyi todella hyvin käsimerkistä. Loppuperusasento oli vino.

Seuraamisessa oli aika paljon painamista ja poikittamista, mutta perusasennot teki hyvin.

Liikkeestä seisominen meni ensin istumiseksi, mutta uusintakerralla todella hienosti.

Hyppy oli hyvä.

Nouto oli hyvä ja myös palautus laukalla.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä.

Kaukoissa taisi ennakoida istumisesta maahan menon, joten otettiin ylimääräisiä vaihtoja ja jätin sen istumaan, kun palasin luokse.

Eli kyllä treenaamista riittää!! Milo on jostain syystä hallitreeneissä kiihtyneemmässä mielentilassa kuin ulkokentillä. Olen huomannut, että vaikka ulkokentillä ei ole minkäänlaista piippaamista havaittavissa, niin hallilla saattaa sitäkin kuulua. Ehkä tähän innostumiseen vaikuttaa myös se, että ollaan Milon kanssa vasta pariin kertaan käyty hallilla treenaamassa. Muissa liikkeissä kuin paikkamakuussa en palkannut, eikä palkkaamattomuus tuntunut olevan mikään ongelma.

Loppuun tehtiin vielä toinen paikallamakuu ja jälleen menin piiloon. Hyvin pysyi Milo tälläkin kerralla.

Treenattiin sitten vielä erikseen noutoa, hyppyä, liikkeestä seisomista. Lopussa leikittiin kovasti ja Milo sai juosta narupallonsa kanssa.

Ensi tiistaina jatkuu treenit. Mahdollisuus olisi myös maanantaille päästä lämpöiseen halliin treenaamaan, iltamyöhällä katsotaan pääsenkö. Viime hallitreeneissä oli myös Frodo mukana ja se vasta olikin innoissaan, kun pääsi treenaamaan :)

Ratsastamassa olen myös käynyt ahkerasti ja parilla viimeisellä tunnilla ollaan lopputunnista laukkailtu lumisella pellolla ja se vasta onkin ihanaa :)

Tässä vielä kuva Timbe -kissasta, kun se oikein eläytyy susiohjelmaan: