Eilen iltasella tulikin yllättävä koirien pesukeikka. Koirat ja lapset olivat leikkimässä pitkin pihaa ja kotimetsää. Jossain vaiheessa kun menin ulos ja koirat tulivat innoissaan luokseni, oli haju aivan kamala (yäk). Olivat löytäneet jostain mehevän sontakasan ja pyörineet siinä oikein antaumuksella. Milo oli koko koira ruskean ja keltaisen kellertävä, ihan korvia ja silmiä myöten (lieneekö seissyt päällään siellä sonnassa). Frodo oli pyörinyt hiukan sievemmin (jos siis tällaisessa kasassa voi sievästi pyöriä) ja hajumerkkejä oli ainoastaan kaulassa  ja yksi kyljessä.

Onneksi oli kuuma päivä ja aurinko paistoi, joten pesin koirat pihanurmella. Ny aamulla piti oikein ihailla, kuinka valkea Milo on (oli se näköjään aika likainen ja pölyinen) ilman sitä sontaakin. No, nyt on sitten koirat pesty.

Huomenna on Frodolla alajaoston treeenit ja hyvät suunnitelmat valmiina, katsotaan sitten kuinka menee. Tänään mennään kavereille kylään ja ihailemaan mm. pienen pientä aasivarsaa, aikuisia aaseja, heppoja, saarloosin susikoiria, muita koiria, papukaijoja, siilejä, pupuja ym. Kaikenkaikkiaan ihana paikka :)