Frodon kanssa eilen pientä tokotreeniä kotikallioilla. Kävin tekemässä ruudun valmiiksi ja sitten vasta otin Frodon mukaan. Lähetyskohdan ja ruudun välissä oli pieniä mäntyjä, mutta se ei menoa haitannut Silmänisku Vinkupallon vein valmiiksi ruutuun.

Ensin pari lähetystä pelkästään merkille ja aivan loistavasti Frodotus teki merkin. Kävin palkkaamassa namilla, kun seisoi merkin takana. Sitten merkki ja ruutuun. Vapautus suoraan lelulle. Oikein hieno Hymy Sitten taas kertaalleen merkki ja perään merkki sekä lähetys ruutuun, jossa ei lelua. Tämä meni erittäin vauhdikkaasti ja hienosti. Kävin palkkaamassa vinkupallolla, kun Frodo seisoi ruudussa.

Jätin sitten vielä lelun ruutuun ja tehtiin toisesta suunnasta ensin pelkkä merkki ja sitten merkki + ruutu ja vapautus suoraan lelulle. Aivan lositavaa tämäkin. Frodo oli aivan innoissaan ja suoritti kaikki välit reippaalla laukalla.

Sitten ohjattua noutoa (normaalia hieman lyhemmillä välimatkoilla). Ensin pelkkää merkkiä joka edelleen hyvä. Sitten merkki ja lähetys oikealle, no Frodo lähti kohti keskimmäsitä kapulaa, rauhallinen "ei" riitti ja sitten annoin ylimääräisen käsimerkin ja haki lopulta sen oikean.

Otettiin uudelleen taas pariin otteeseen pelkkä merkki. Sitten merkki + oikean puolen nouto (nyt loistava). Tähän perään taas pelkkä merkki ja sitten merkki + vasemman puolen nouto ja tämäkin onnistui hienosti. Vinkupallo palkaksi.

Sitten vielä tunnari ja kapulat ympyrän muotoon ja isoilla väleillä (viime kisassakin oli todella pitkät välit kapuloilla ja se on usein ollut Frodolle vaikeaa). Pidin "omaa" kapulaa kädessä sen ajan, kun laitoin muut kapulat. Frodo lähti erittäin innokkaasti kapuloille (hyvä) ja rauhassa haistellen löysi oman ja toi reippaasti. Kehuin kovasti kun oli puolessa välissä matkaa tuomassa kapulaa. Palkaksi namit ja vinkupallo.

Olipas innokkaat ja hyvät treenit, muuta ei tehtykään vaan lähdettiin molempien koiruuksien kanssa kunnon lenkille. Lenkin jälkeen pelasivat vielä kongoillansa tunnin verran pihalla.

Tänään voisi ottaa taas niitä kaukokäskyjen ekoja vaihtoja piiiiitkältä matkalta ja sitten terassin reunalla pitempi sarja. Seuraamisen kanssa en nyt taida tehdä mitään ennen seuraavia kisoja, siihen täytyy paneutua sitten pidemmällä aikavälillä.