No niin vihdoinkin TK2 Milo

Tänään oltiin Milon kansa Helsingissä Malminkartanon sirkuskentällä tokokisoissa. Tuomarina Harri Laisi. Ilma olikin yllättäen tosi lämmin ja aurinko paistoi välillä todella kuumasti, onneksi ajoittain tuuli hiukan. Etukäteen jännittämästäni skeittirampista ei ollut onneksi Milolle mitään häiriötä. Tässäpä taas tarkempia pisteitä ja omia mietteitä. Iris otti myös jotain kuvia, josko jossain vaiheessa saisin niitäkin tänne.

1. Paikalla makaaminen 8,5. Muuten täydellinen, mutta vaati kaksi maahanmenokäskyä. Miloa jännitti aivan hirvittävästi vieressä ollut pieni sievä spanielityttö ;) joten siltä taisi mennä mun eka käsky ihan ohi.

2. Seuraaminen taluttimetta 9. Poikittihan tuo juostessa.

3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10. Ei jäänyt edes vinoon, kuten yleensä.

4. Luoksetulo 8. JEE, Milo pysähtyi ensimmäisellä käskyllä, mutta viiveellä, otti käskyn jälkeen vielä askeleen tai puolitoista.

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5. Jäi kyllä hiukan vinoon seisomaan.

6. Noutaminen 8,5. Tehtiin vieraalla kapulalla (kun minä unohdin oman kotiin). Milolta meinasi kapula pudota suusta, heti kun se oli sen ottanut ja se korjasi otteen kapulasta.

7. Kauko-ohjaus 10. Eikä milliäkään taaksepäin :)

8. Estehyppy 0. Tää meidän murheen kryyni, no nyt ei tätä enää tarvita ja hyppynoudon Milo osaa ;) Milo siis hyppäsi kyllä ja istuikin, mutta niin vinoon, että kiersi esteen takaisin tullessaan.

9. Kokonaisvaikutus 9. Laisi totesi, että muuten kaikki loistavasti...paitsi tuo hyppy!

Yhteensä 162,5 pistettä, koulutustunnus TK2 ja avoluokan 3. sija.