Menneenä tiistaina taas tokoiltiin Veikkolan hallilla. Mukana oli molemmat koiruudet.

Milon kanssa aloiteltiin. Ensin tehtiin noutoliike kokonaisuudessaan ja perään niin, että Milo sai juosta kapulan kanssa narupallolle mun taakse. Nouto sujuu hyvin, ei pureskelua. Sivulle tulo saisi olla parempi (ilman lisäloikkaa).

Liikkeestä seisominen ja maahan meno hyvät.

Luoksetulo ensin takapalkalla ja sitten kertaalleen kokonaisuudessaan (meni hienosti :) Tämän jälkeen Milo yritti pariin kertaan varastaa luoksetulossa, joten treenattiin niin, että jätin Milon istumaan ja etenin kentän toiseen päähän. Kun seisoin siellä, niin treenikaverit huusivat "tänne" -käskyjä. Ekalla kerralla Milo nytkähti, mutta pysyi lopulta hyvin. Tehtiin tätä pariin kertaan ja lopuksi palasin aina koiran vierelle ja namit palkaksi.

Seuraamisessa Laru toimi liikkurina ja katsoi vähän sitä Milon oikeaa kohtaa. Pallo kainalossa (siis minulla) saatiin eteneminen aisoihin, mutta poikitusta esiintyi ajoittain edelleen. Lopetettiin oikein hyvään pätkään, missä Milo pysyi oikeassa kohdassa ja pallo putosi kainalosta palkaksi.

Kaukoja tein niin, että kävin namittamassa jokaisen vaihdon jälkeen ja lisäsin samalla matkan tosi pitkäksi. Lopulta taas vähitellen lyhensin matkaa. Milo malttoi tehdä vaihdot hyvin.

Hypyssä tehtiin liikkurin kanssa kisamaisesti. Milo hiukan nytkähti liikkurin käskystä alkuun, mutta tottui nopeasti. Hyvät hypyt.

Paikkamakuu täysin kisamaisesti ja olin piilossa peräti 4 minuuttia. Koiria oli paikkamakuussa kolme. Hyvä Milo!!

Frodo pääsi myös treenailemaan. Alkuun agipujotukset x 3. Pidän edelleen namin näkyvillä, jotta saan vauhdin todella rauhalliseksi. Tämän jälkeen tehtiin agirengasta eri suunnista. EVL -luoksetulo oli hieno ja pysähdykset upeat.  Frodon kaukot olivat myös hienot. Frodo teki myös muiden kanssa 3,5 minuutin paikallamakuun. Tunnari tehtiin vielä lopuksi kahteen kertaan ja todella upeasti Frodo muisti! Frodo oli todella innoissaan :)

Huomenna haetaan Hessu