Eilen Frodon kanssa tokotreeneihin. Ennen treenejä uitin Frodoa todella pitkään (ja sehän vasta Frodosta olikin kivaa). Sitten Frodo sai levätä sen ajan, kun vedettiin Eveliinan kanssa tokotreenit.

Frodon kanssa alkuun pari hyppynoutoa metallilla, nämä ok. Sitten suoraan ruutuun juoksuja läheltä ja pallo lensi palkaksi, kun seisoi ruudun keskellä. Seuraavaksi merkkiä ja lopulta merkki + ruutu eri suunnista. Hiukan kiemuroita havaittavissa ruutuun menoissa, mutta sain sen lisäkäskyllä kuitenkin oikeaan kohtaan. Lopulta oikein hyvä merkki + ruutu ilman palkkaa ja sitten vielä molemmista suunnista niin että ruudussa pallo.

Kaukokäskyjä läheltä (rima etutassujen edessä). Frodo jaksoi ihan hyvin. Välillä takapalkalla ja välillä niin, että jossain kohdassa palkkasin ja vapautin heittämällä pallon sille, tämä olikin hyvä keino ja Frodo teki reippaammin.

Välillä paikalla istuminen Topin kanssa (minä pyörin kentällä) ja Eveliina kävi piilossa. Hyvin pojat istuivat. Palkkasin namilla ja kehuin. Ihan hyvää tekee tällainen tosi helppo ja lyhyt istumistreeni edellisen kisamaisen jälkeen.

Suora luoksetulo ja täysillä.

Loppuun vielä liikkeestä seiso ja minä kiersin tällä kertaa oikealta puolelta ympäri ja koiran kohdalla "seuraa" ja nami samalla suuhun, sitten jatkui liikkeestä istu ja sama juttu, lopuksi liikkeestä maahan ja "seuraa" käskyn jälkeen lensikin eteenpäin lempi pallo. Olipas oikein hyvät jäävät liikkeet Frodolla.

Sitten Frodo pääsi jälleen uimaan ja heitin sille dummya todella pitkään ja pitkälle. Into ei kyllä noissa vesinoudoissa Frodolta helposti lopu. Oikein hyvää kuntotreeniä Frodolle :) Frodo on niin innoissaan noutamassa, että se ei edes ravista vedestä tullessaan vaan tunkee sitä dummya mulle syliin, että LISÄÄÄÄÄ...

Eilisen olin töissä ja tänään jatkuu KESÄLOMA...IHANAA :))