Tänään aamulla oltiin isännän ja koirien kanssa pitkällä lenkillä (vesisateessa). Matkalla treenasin vuorotellen molemmille etsimistä niin, että pudotin hanskan tai lippiksen koirien huomaamatta ja jatkettiin matkaa ja sitten lähetin jomman kumman hakemaan.

Frodo toi aivan mielettömän hyvin molemmilla kerroilla ja piti oikein hyvin esinettä edessäni istuen. Namia tai leluja ei ollut mukana, joten palkaksi jättikehuja :)

Ensimmäisellä kerralla Milo oli ihmeissään ja juoksi oikealle metsään (oli selvästi lähdössä etsimään ukkoja). Vasta kolmannella tajusi ja toi hanskan minulle. Pudottin sen eteen ja käskyllä nosti. Toisen kerran lähetin Milon hakemaan lippistä, nyt Milo tajusi heti mitä piti tehdä, mutta oli niin innoissaan, että heitteli lippistä ilmaan tullessaan ja tiputti sen maahan eteeni. Nosti kyllä ilman käskyä, mutta pureskeli todella paljon pitäessään sitä edessäni. En sitten ottanut enempää, kun Milo oli niin innoissaan, täytyy ottaa kun on rauhallisempi (ei tule sitten niin paljon pureskelua ja hillumista). Palkaksi Milokin sai kehuja.

Otin myös pienet pätkät seuraamista molemmille. Molemmat edistivät, mutta Milo seurasi kyllä muuten paremmin. Palkaksi kehuja.

Huomenna olisi sitten Frodon hakutreenit. Milo ei ole nyt päässyt moneen viikkoon hakutreeneihin, kun ei olla päästy toisen ryhmän treeneihin.