Jaahas, täältä on taas kadonnut kirjoituksia ja pari päivää oli koko blogi häviksissä! No katsotaan onnistuuko päivitykset nyt.

Torstaina aamulla kärrättiin meidän koko eläinlauma rokotuksille ja terveystarkastukseen. Eli kaksi autollista nelijalkaisia ;)

Ensimmäisenä oli vuorossa Milo. Milo sai nelosrokotteen, jossa kennelyskä mukana. Painoa Milolla oli 39 kg. Sydän ok. Hammaskiveä edelleen siinä yhdessä hampaassa (mitä minä en ole kyllä tarpeeksi pessyt...nyt täytyy ryhdistäytyä). Niin ja kerrankin Milo käyttäytyi suorastaa loistavasti. Makoili rauhassa odotustilassa ennen omaa vuoroaan. Ihmisten kanssahan se on aina käyttäytynyt hyvin, mutta toisinaan haukkunut ne muut odotustilassa olleet koirat.

Toisena vuorossa Frodo. Frodo sai ainoastaan kennelyskärokotteen suhautuksena nenään, kun sai muut rokotukset juuri viime vuonna. Frodolla oli painoa 29 kg. Pyysin lääkäriä katsomaan myös Frodon kyljestä löytynyttä pattia. Lääkäri sai patin sormiensa väliin, on niin irtonainen ja sanoi, että hänen mielestään se on 98 %:sesti rasvapatti. Pidetään kuitenkin silmällä ja käydään näyttämässä, jos patti kovasti kasvaa tai muuttuu kiinteämmäksi. Hiukan Frodolla oli hammaskiveä. Sydän oli ok :)

Sitten Rokki -kisun vuoro. Rokki sai muut rokotukset paitsi Rabieksen (se menee vasta ensi vuonna vanhaksi). Rokilla oli myös hiukan hammaskiveä, pitää keksiä jotain hiukan kovempaa nakerrettavaa sille. Sydän ok. Pyysin lääkäriä taas katsomaan niitä Rokin "näppylöitä" ja tällä kertaa lääkäri tyhjensi yhden. Se oli talirauhanen. Näppylöitä menee ja tulee ja lääkäri sanoi, että niistä ei ole mitään haittaa, mutta pitää vain seurata etteivät tulehdu. Rokki käyttäytyi oikein hienosti ;)

Timon -kissan vuoro viimeisenä. Sydän ok. Hampaat ok. Timbelle samat rokotukset kuin Rokille. Kun rokotukset oli annettu, niin hetki sen jälkeen Timbe sai "sähinäkohtauksen". Tuupattiin se takaisin omaan boksiinsa ;) Se taisi hiukan kirvellä se rokotus...no hetken kuluttua kuului boksista jo kehräämisen ääni.

Hessu ei ainoana ollut mukana, kun sillä on vielä rokotukset eri rytmissä ja sai silmätutkimuksen yhteydessä sen kennelyskärokotteenkin. Hessuhan painoi silloin 25,9. Nyt on ollut laihdiksella ja tavoitteena pari kiloa pois.