Tää on tätä samaa kotitreeniä :) Kirjoittelen tänne, jotta muistan itse paremmin missä mennään.

Frodo

Alotin Frodon kanssa jälleen tunnareilla. Ensin oma kapula 20 metrin päähän ja oikein hyvin piiloon. Frodo joutui käyttämään nenäänsä, jotta löytyi. Luovutus muuten hyvä, mutta Frodo otti jostain syystä kapulan päästä kiinni, joten se tökkäs sillä toisella päällä mua jalkaan, kun tuli eteen luovuttamaan.

Seuraavaksi taas yksi hajustamaton kapula näkösälle ja oma kapula hyvin jemmaan. Frodo ryntäis ja toi ensin sen väärän, mutta sitten sillä meni ilme jännäksi ja se ryntäsi äkkiä hakemaan sen oikean kapulan. Toistin tämän puhtaan kapulan kanssa ja nyt haistoi väärää kapulaa (koskematta) ja toi sitten oikean.

Viimeiseksi laitoin hyvin näkyville kaksi hajustamatonta puhdasta kapulaa ja oman kapulan jemmasin todella hyvin heinien alle. Lähetin Frodon parin metrin päästä ja lähti innolla. Oli jo ottamassa ensimmäistä hajustamatonta kapulaa suuhun, kun huomasi että ei se ollutkaan tämä. Sitten siirtyi haistelemaan (koskettamatta) sitä toista hajustamatonta kapulaa. Sitten Frodo alkoikin oikein tosissaan haistelemaan ja lopulta löysi heinien alta sen oman kapulan ja toi kauniisti minulle. Palkaksi makkaraa ja pallon kanssa riehumista. Tämä oli oikein mahtavaa :)

Otin Frodolle myös ruutuun juoksuja (matka noin 33 metriä). Ensimmäisellä kerralla vapautus suoraan ruutuun lelulle. Toisella kerralla käsky maahan ja vapautus ruudussa oleville makkaroille ja kolmannella kerralla lähetys ruutuun, käsky maahan (meni ihan mahtavasti keskelle ruutua makaamaan). Annoin maata jonkun aikaa ja sitten vapautus ruudun takarajalla olevalle pallolle. Sitten leikittiinkin kovasti pallon kanssa :))

Otin myös kaukokäskyistä ainoastaan maasta - seiso ja sitten heti palkka.

Milo

Milon laitoin heti alkuun paikalla oloon. Olin itse 33 metrin päässä. Ensin selkä Miloon päin ja loppuajan naama Miloon päin. Olin melko pitkän ajan. Palasin Milon ohi ja vierelle ja palkkasin maahan. Hyvin meni!

Sitten otin Milon kanssa seuraamista käännöksin ja kaarroksin. Välillä pysähdyin ja autoin namilla istumisen suoraksi.

Sitten lähdettiin Milon ja Frodon kanssa lenkille :)