Eilen ajelin molempien koirien kanssa kentälle tokoilemaan. Paikalle ei ilmaantunut ketään muuta, joten treenailin yksikseni. Alkuun tehtiin pieni remmilenkki.

Ensin Milon kanssa. Keksin hyvän keinon, miten saan Milon tasamaanoudossa tulemaan myös takaisin päin lujaa ja laukalla (usein se vaihtaa puolimatkassa raville). Eli kun Milo lähti laukalla kapulan kanssa tulemaan, näytin sille mulla olevan narupallon ja heitin sen mun ohi. Milo laukkasikin täysillä kapulan kanssa lelulle ja vaihtoi vasta siellä kapulan palloon. Näitä tehtiin pariin kertaan (vaihtelin puolta minne narupallon heitin). Voi mikä into Milolla oli, eikä edes pureskellut kapulaa yhtään. Jatkossa sitten teen niin, että Milo ei koskaan voi tietää tuleeko kapulan luovutus mun edessä vai lentääkö piilosta narupallo suoraan palkaksi. Pitäisi vauhdin pysyä parempana.

Sitten tehtiin luoksetuloja pysäytyksellä. Alkuun pariin kertaan takapalkalla ja annoin pysähdyksen jälkeen hetken seistä ja sitten vapautus. Nämä olivat kyllä tosi hyviä ja napakoita. Kertaalleen niin, että pysähdyksen jälkeen kutsuinkin luokse eteen istumaan, annoin pari namia ja sitten vapautus sinne pitkällä olevalle takapalkalle. Hyvin tämäkin. Tuntui että ollaan tässä luoksetulon pysäytyksessä päästy hyvin eteenpäin.

Kaukokäskyt olivat TOSI hienot. Ei yhtään edes sivuttaista liikkumista tai levottomuutta, jee!!!

Liikkeestä maahan meno ja seisomaan jääminen olivat hyvät. Palkkasin perusasentoon. Seuraavalla kerralla voisi palkata suoraan ilman perusasentoa.

Paikkamakuuta Milo teki sitten yksin takapalkan kanssa kentän toisessa päässä. Saatiin vähän häiriötäkin kun toisesta päästä käveli kaksi koirallista ohi ja toinen koirista kovasti vinkui ja veti Miloa kohti. Palasin Milon vierelle ja vapautus perusasennosta lelulle.

Eteenmeno suoraan ilman lelua, meni todella hyvin. Jouduin kyllä antamaan kaksi maahanmeno -käskyä. Hyvin makasi maassa, kun palasin viereen, siitä perusasentoon ja heitin pallon palkaksi. Loppuun vielä yksi suoraan lelulle eteenmeno.

Heittelin sitten Milolle narupalloa pitkin kenttää ja juoksutin sitä oikein kunnolla, kun tykkää siitä niin kovasti :)

Frodo pääsi myös hommiin. Alkuun tehtiin koulujuttuja ja sitten noutoa, joka hienosti :) Hiukan seuraamista ja pysähdyksiä. Loppuun eteenmeno ja sitten palloleikkiä. Frodo tykkää kun potkaisen sille sen lempipalloa ja sitten se tönäsee nenällä sen mulle takaisin ja minä taas potkaisen jne.

Sitten ajeltiinkin kotiin.