Eilen oli taas pimeää ja sateista. Pakkasin myös koirat mukaan, kun vein lapset treeneihin. Tehtiinkin sitten treenien aikana yli tunnin lenkki valaistuita pyöräteitä pitkin (taas pitkästä aikaa mukavaa, kun kotona on aivan pilkkopimeää). Ohitettiin hiiren hiljaa pari koiraakin. Lenkin jälkeen parkkiksen vieressä pientä treeniä. Viereisellä nurmikentällä treenaili myös joku sakemannejaan, joten saatiin hyvää häiriötä.

Frodon kanssa ensin seuraamista suoraan, sekä paria askelta eteen, taakse ja sivuille. Frodo oli innoissaan. Luoksetulo EVL:n mukaisesti myös hienosti (ihan piti ihmetellä, kuinka hyvin se teki myös seisomaan pysähtymisen). Liikkeestä seiso, istu ja maahan hienosti. Läheltä tehtynä myös upeat EVL -kaukot. Frodo teki innoissaan eikä sitä häirinnyt ees taas suhaavat autot, ihmiset ja toinen treenaaja.

Milo pääsi myös tekemään, kun kerran oli niin loistavat häiriöt. Miloa selvästi hiukan hämmensi ihan vieressä lähtevät ja tulevat autot sekä liikkuvat ja hälisvät ihmiset. Tämä aiheutti kontaktin herpaantumista ja edistämistä seuraamisessa. Hetki kun totuteltiin, niin rupesi toimimaan. Palkkasinkin sitten hyvästä eikä tehty enempää. Luoksetulo onnistui vasta kolmannella, sillä tuli kahdella ekalla kerralla tosi vinoon. Kolmas oli HIENO ja siitä palkka namilla (leluja ei ollut mukana).

Sitten loppuivatkin lasten treenit ja lähdettiin kotiin. Pitää vielä kehua, että Milo oli kokoajan aivan hiljaa, vaikka näki autosta suoraan edessä treenaavan toisen koirakon ja yleensä kyllä möykkää autossa.