Voihan rähmä, kirjoittamani  treenikertomus hävisi näköjään nettiavaruuteen...enkä millään jaksaisi kirjoittaa uusiksi.

Milon hakuilut olivat eilen haastavalla suoradalla. Toisella puolella rataa alkoi heti 10 metrin jälkeen suo ja loppurata olikin sitten sitä suota. Tuullut ei juuri lainkaan, mutta muuten hyvä sää. Milon ilmaisut irtorullilla (ei kiintoa kaulassa).

Milo oli vuorossa ensimmäisenä. Ensimmäinen lähetys vasemmalle (suo puolelle). Milo lähti hyvin, mutta kääntyi seuraamaan maarajaa, joten kutsuin pois. Toisella kerralla lähti tosi hienosti, mutta jonkin matkaa suota mentyään iski epävarmuus ja palasi omia jälkiään takaisin. Kolmas kerta toden sanoi ja Milo lähti hienosti ja vauhdilla painelemaan suota pitkin etukulmaan, sieltä hyvä laatikko ja suon keskeltä löytyikin pahvisesta umpipiilosta ukko. Rulla tuli minulle hienosti ja Milo lähti liinan kanssa vauhdikkaasti näytölle. Kompastuminen ja kuperkeikka suolla ei Miloa häirinnyt, vaan matka jatkui vauhdikkaasti. Minä rämmin sitten perässä. Palkkana oli namit.

Oikeaan etukulmaan Milo lähti tekemään aivan liian matalaa pistoa (tuuli toi ukon hajun tästä kohtaa). Kutsuin pois ja uusi lähetys. Lähti taas oikomaan, mutta oli niin hajulla että paineli aivan täysillä ukolle (ei auttanut mun huutelu). Rulla tuli hienosti käteen asti ja näytölle reippasti. Palkkana namit.

Sitten lähetys jälleen suopuolelle. Ekalla lähetyksellä lähti liian vinoon, joten kutsuin pois. Uudella lähetyksellä lähti hienosti suota pitkin ja teki oikealle laatikon, kipusi jyrkän kalliorinteen päälle ja siellä olikin ukko piilossa. Rulla hienosti jälleen käteen asti. Näytölle naru perässä vauhdikkaasti. Miloa ei haitannut  edes minun kiljahtelut siellä perässä, kun meinasin upota suohon. Palkkana namit.

Viimeinen lähetys oikealle kohtisuoraan piiloa. OIkein super kaunis täysin suora pisto, rulla hyvin käteen asti, nätyölle hienosti ja palkkana taistelut :)

OIkein kiva treeni ja yllättävän vaikea tuo suo oli monelle koiralle. Ensi viikon treeneihin suunniteltiin Milolle suorien pistojen treeniä. Aloitetaan ihan etukulmista ja ukot sitten siirtyvät tarpeen mukaa rataa eteenpäin. Josko ne pistot siitä oikenisivat.

Tänään olisikin sitten ratsastuspäivä. Niin ja minusta tulikin jälleen työn ohessa opiskelija. Opiskelut alkavat ensi lauantaina. Täältä löytyy lisätietoja:

www.elainkoulutuskeskus.fi/Palvelut/index.php