Taas on jäänyt treenejä kirjaamatta, mutta viime tiistaina oltiin siis Veikkolan hallilla Milon ja Frodon kanssa. Meitä oli paikalla neljä koirakkoa.

Milon kanssa aloiteltiin tällä kertaa hypyllä ja se menikin todella hyvin. Loppuun vielä narupallon nouto esteen yli :) Sitten jatkettiin seuraamisella, jonka jälkeen liikkeestä seisominen ja liikkeestä maahan meno. Nämä ok, mutta edelleen jää hiukan vinoon. Treenattiin erikseen suoraan jäämistä ja palkkasin edestä namilla heti, kun pysähtyi seisomaan ja meni maahan. Kun Milo keskittyy eteen päin, se jää suoraan. Treenasin myös seuraamista pallo vasemmassa kainalossa ja tällä sain Milon kulkemaan oikeassa paikassa ja suorassa. Täytyy jatkaa jatkossakin ainakin välillä tällä tyylillä.

Noudot olivat ihan ok.

Kaukot ok, mutta täytyy kiinnittää huomiota siihen, että Milo ei ole liian innoissaan jolloin "hypähtää" maahan mennessään ja saattaa tulla eteenpäin. Tehtiin myös takapalkalla, joka tosi hyvä ja sitten niin, että kävin palkkaamassa namilla jokaisen vaihdon jälkeen. Täytyy keskittyä siihen, että Milo on rentona eikä sählää, ennen kuin ruvetaan tekemään kaukoja.

Paikallamakuu meni hienosti. Olin osan aikaa näkyvillä ja osan aikaa makasin agilityputken takana :) Milo pysyi hienosti.

Frodo pääsi tässä välissä treenaamaan. Tehtiin Frodon kanssa hiukan perusasentoon siirtymisiä (Frodo erottaa hyvin käskyn "sivu" -jolloin kiertää takaa sivulle ja käskyn "perus" jolloin siirtyy etukautta sivulle). Tehtiin myös Frodon kanssa agin matalalla olevaa rengasta sekä pujoteltiin kolmeen kertaan agikepit. Frodon EVL -luoksetulo oli aivan loistava :) Frodo oli myös mukana paikallamakuussa muiden kanssa.

Milo tuli vielä lopuksi tekemään luoksetuloja. Tehtiin alkuun takapalkalla ja sitten lyhyellä matkalla niin, että heitin lelun Milon yli, heti kun oli pysähtynyt. Tehtiin loppuun vielä suora luoksetulo lelulle.

Viime sunnuntaina olin myös ratsastamassa ja menin ensimmäistä kertaa uudessa maneesissa :) Menin Kotsulla ja todella vauhdikkaan alkutunnin jälkeen sain sen menemään hyvin :) Tosi kiva tunti!