Sunnuntaina olikin möllikisaajia niin paljon, että meille kouluttajille otettiin vain kolme EVL -liikettä, jotta ehdittiin ajoissa pois heppojen tieltä.

Frodo oli ekana ja ensimmäisenä liikkeenä ruutu. Lisäkäskyjen takia meni nollille. Elikä pysähtyi ennen ruutua, mutta sain lisäkäskyllä ruutuun. Ruudussa meni vasta toisella käskyllä maahan, muuten ihan ok. Olipa ihan jännää tehdä kisatyylisesti tämä EVL -ruutukin Hymy Nyt täytyy treeneissäkin muistaa välillä käskeä Frodo siellä ruudussa maahankin eikä aina palkata kun seisoo.

Seuraavana liikkeenä ohjattu nouto, joka yllättäen onnistui ihan hienosti. Hidashan se Frodon vauhti on, mutta teknisesti meni hienosti ja täysin oikein. Kapulat olivat aivan maneesin reunan tuntumassa, mutta ei haitannut Frodoa.

Kolmantena liikkeenä idioottirinki ja Frodohan meni aivan loistavasti. Minä sain ohjeita, että en saa näyttää kävellessäni siltä kuin odottaisin niitä liikkeenohjaajan käskyjä, vaan menen reippaasti eteenpäin ja jos liikkeenohjaaja unohtaa käskyttää niin sitten kävelen suoraan. Tämäkin liike oli kiva tehdä ihan kisamaisesti alusta loppuun.

Hiukan siis oli "tynkätreenit" meillä, mutta juuri Frodon tyyliselle koiralle se tekeekin ihan hyvää. Pari liikettä ja sitten taistelupalkkaa ja leikkiä kehän ulkopuolella. Kiitokset Tiki -tuomarille!