Eilen töiden jälkeen ajelin Milon kanssa Luukkiin "räyhäryhmän" treeneihin. Ensin treenailtiin kentällä ja meitä taisi olla yhteensä kuusi koirakkoa ja Terhillä tuplakoirat. Seuraavaksi kierrettiin kävelytietä peräkanaa ja lopuksi niin, että tulimme kävelytiellä toisiamme vastaan. Ihme ja kumma Milo oli ihan hiljaa (jopa Terhin ja tuplakoirien kohdalla). Miloa en pitänyt käskyn alla, vaan kuljettiin "lenkillä" tyylillä eikä hihna kireellä. Koirien ohituksessa Milo siis oli ihan hiljaa eikä edes vetänyt koiria kohden tms. Ohitustilanteen lopussa Milo aina kiihdytti ja heti ohituksen jälkeen haisteli mielenkiinnolla ilmaa, että millainen otus se oli. Tähän vetämiseen en suuresti kiinnittänyt huomiota, kun se ei kohdistunut koirakkoa kohden ja pääasia on nyt tuo hiljaa oleminen. Ohitusten jälkeen kehut ja namia. Osa vastaan tulevista koirakoista oli ihan vieraita ja osa tutumpia.

Parkkiksella oli paljon myös vieraita koiria omistajineen ja hyvin Milo oli, vaikka osa koirista oli melkoisen äänekkäitäkin. Vähitellen voitaisiin siirtyä sellaisiinkin treeneihin, että koirakoita tulee sekä vastaan että meidän takaa ohitse.

Keskiviikkona on EPK:n koulutusohjaajien tottikset ja ihan en vielä tiedä otanko Frodon vai Milon. Toisaalta, jos vaan sataa on kenttä sellasta löllöä että esteitä ei voi ottaa, niin sitten taidan ottaa Milon. Jos taas kenttä on hyvä, pitäisi ottaa Frodolle estenoudot ja eteenmeno. No katsellaan :)