Eilen hakuiltiin ja molemmat koirat pääsivät ukkoja etsimään. Ilma oli helteinen.

Frodo ensimmäisenä radalle ja piiiiitkän tauon jälkeen ihan helppo treeni. Etukulmista ukot kiintorullalla ja näytöille päästin juoksemaan täysillä näyttöliinan kanssa. Ensimmäisellä palkkana namit ja tokalla lelupalkka. Eipä siinä kauan nokka tuhissut, kun ukot oli nostettu Nauru Frodo oli kyllä aivan täpinöissään.

Kolmantena oli Milon vuoro. Keskityttiin niihin näytöille lähtöihin. Ensimmäinen lähetys vasempaan etukulmaan ja irtorulla tuli minulle vauhdilla. Rauhassa otin Milolta rullan ja kytkin näyttöliinaan, innostin kovasti sanomallä "äijä" ja "näytä" monta kertaa. Lopulta päästin näytölle ja hyvin vauhdikkaasti mentiinkin, päästin loppumatkan juoksemaan näyttöliinan kanssa.

Toinen ukko oikeaan etukulmaan sama juttu, mutta sanoin "äijä" ja "näytä" niin lujaa että maalimies kuuli ja hän antoi vielä ääniapuja piilosta ja kun Milo oli oikein kovasti menossa päästin "äijä" ja "näytä" käskyllä näytölle. Palkkana namit.

Sitten tehtiin vasemmalle kaksi tyhjää.

Viimeinen ukko oikealle ja myös tänne maalimieheltä ääniapu näytölle mentäessä. Viimeiseltä ukolta palkaksi lelu ja taistelua.

Seuraavassa Milon hakutreenissä otetaan jälleen vahvistusta näytölle menoon, mutta tällä kertaa eri kuin ääniavuin.

Kivaa oli hakuilla Hymy