Pari päivää sitten kaivoin oman hyppyesteen hangesta (oli onneksi vielä suhteellisen ehjäkin). Otetiin Milon kanssa molemmista suunnista tokon alohyppy kokonaisuutenaan ja lopuksi niin, että kun Milo seisoi esteen toisella puolella heitin lelun palkaksi Milon yli. Ihan hyvin tuntui tuo hyppy olevan muistissa.

Eilen oltiin Omnian parkkiksella treenaamassa. Pitkästä aikaa hyvä hiekka-alusta. Alkuun tehtiin seuraamisia, jäävät ja luoksetulo. Sitten paikkamakuu jälleen Haran kanssa (harmi, että ei saatu muita koiria häiriöksi). Tehtiin kisamaisesti ja ylipitkällä ajalla. Koiratkin olivat todella lähekkäin. Hienosti meni. Milolle myös luoksepäästävyys ja sekin oikein hyvä. Milolla oli normaalipalkan lisäksi palkkana broilerin sydämiä (niitä sai aina välillä erikoispalkkana) ja kylläpä ne maistuivatkin.

Tehtiin myös noutoa ja meni oikein hyvin, Milo on hyvin päässyt eroon noutokapulan pureskelusta. Heiteltiin vielä Lauran kanssa Haran ja Milon kapuloita vierekkäin, mutta hyvin keskittyivät omiin juttuihinsa. Tehtiin myös luoksetuloa niin, että koirat olivat vierekkäin ja toinen kutsui ensin ja sitten toinen. Nyt Milo oli todella tarkkana eikä varastanut kertaakaan :)

Lopuksi heittelin Milolle lelua läheiselle lumiselle pellolle, jotta pääsi vähän irrottelemaan. Huomasin liian myöhään, että olin heittänyt lelun ihan kahden hanhen viereen (mistä nekin sinne ilmestyivät), mutta Milo ei niitä tainnut edes huomata, kun oli niin kiire hakea lelu mulle :)

Kivat ja nopsat treenit jälleen. Täytyy muistaa pitääkin treenit "pieninä" etten kylläännytä koko koiraa ennen kisoja. Huomenna Milo pääsee onneksi nauttimaan hakutreeneistä :) Huomenna myös minulla ratsastus.