Onkin tullut taukoa kirjoittamiseen. Sain nimittäin todella ikävät jälkitaudit siitä flunssasta ja oikeastaan vasta nyt alkaa antibioottien ansiosta olemaan suht. normaali olo. Treenitkin on jääneet välistä sairastelun takia.

Milolla oli kyllä toissaviikolla erittäin hyvät tottistreenit. Paikallamakuuta sun muuta, mutta lopuksi aivan mielettömän hyvää treeniä sen räyhäämiseen. Tehtiin niin että vetäjällä oli Milo pitkän liinan päässä ja minä treenasin sitä siis "irti" ja ihan vieressä pyöri kolme muuta koirakkoa. Pari kertaa Milo niille haukkui, mutta kyllä sillä tuli kova kiire mun perään, kun siirryin siitä pidemmälle. Haukkumisetkin tulivat silloin, jos liina kiristyi niin, että Milo tunsi sen kaulassaan. Kun se siis luuli olevansa irti,oli se ihan nöyrää poikaa ja tuijotti vaan kiinteästi mua ja leluaan. Näitä harjoitellaan lisää, kunhan nyt taas päästään treeneihin. Eilen kun jäi harmillisesti töiden takia treenit väliin.

Sunnuntaina oli itsellä vielä sen verran huono kunto, että en jaksanut pitkälle lenkille lähteä. Kävelin sitten tuohon rantaan ja koirat saivat uida sydämensä kyllyydestä. Mulle tuli hiki jo pelkästä keppien heittämisestä. Lopulta oli kyllä pakko lopettaa uimiset, kun ei se varmaan näin ekalla kerralla ole järkevää liikaakaan uida. Onneksi (koputtaa puuta) kummallakaan ei ole ollut taipumusta saada vesihäntää, vaikka paljon uivatkin. Kyllä ne pojat olivatkin puhki, kun oltiin tallusteltu kotiin .)