Eilen tosiaan Hessun kanssa tehtiin 6 kilsan remmilenkki (taisi mennä tasan tunti). Mutta en sitten pystynyt pidättelemään, vaan rakensin kotikalliolle ruudun ja muut VOI -tokosysteemit. Tehtiin kaikki liikkeet (paitsi paikkamakuu) ja ilman palkkaa. Liikejärjestys oli sekotettu ja tehtiin seuraavasti:

1. Tunnari, oli ok. Hiukan pureskelee luovuttaessa, kuten lähes aina.

2. Ruutu. Lositava, vaikka vähän joutui väistämään puita ruutuun juostessa :)

3. Istuminen. Hyvä oli.

4. Seuraaminen. Ei tehty yhtä pitkää, mitä kokeessa. Hiukan edisti, mutta paikka parani peruutuksen jälkeen.

5. Hyppynouto. Este oli itse rakennettu (oksa puunrunkojen välissä). Ja niinhän siinä kävi, että Hessu ei taaskaan irrottanut kapulasta, kun vasta ehkä neljännellä käskyllä (tätä tapahtuu aina kokeissa ja palkkamattomuustreeneissä)

6. Luoksetulo. Tosi hienot pysähdykset :)

7. Kaukot, ihan pieleen...eteni.

8. Metalli. Hienosti laukalla. 

Sitten sisälle miettimään ja netistä apua pyytämään tuohon kapulaan kiinnipuremisongelmaan. Saatiin hyviä vinkkejä enempikin, mutta päätin kokeilla sellaista, joka ehkä toisi avun nopeammin, kun kokeet on ihan just.

Mentiin sitten vielä pihalle tekemään noutoja. Kun Hessu tulee kapulan kanssa sivulle, sanon "irti" ja samantien tungen kourallisen makkaraa sen suuhun. Tarkoitus siis on, että "irti" käskyllä pudottaa kapulan ihan maahan. Eli en koske kapulaan enkä tuijota Hessua (koska nämä innostavat sitä vain taistelemaan siitä kapulasta). Kaksi viimeistä kertaa oli jo hyviä, Hessu selvästi hölläsi otetta kapulasta "irti" käskyn kuullessaan, vaikka kapula putosi maahan vasta kun makkarat oli suussa. Tätä jatketaan vielä tänään. Ollaan lähes kaikista VOI -kokeista saatu aikaisemmin tämän ongelman vuoksi hyppynoudosta nolla :( 

Kaukoja tehtiin sitten helpotetusti läheltä ja nyt aamulla ruokakuppi takapalkkana. Seiso - istu, kuitenkin tökki jälleen ja tarvitsee tosi isot avut, että se onnistuu. Toivottavasti kokeessa ei etenisi liikaa, että edes jokunen piste saataisiin kaukoistakin. 

Tänään olisi tarkoitus vielä jossain välissä tehdä pihalla ruutua ja tuota noutotreeniä. Lisäksi kaukoja joka ruualla. 

Tässä myös yksi kännykuva siskon ihanasta uudesta hepasta heiniä mutustelemassa  :)

WP_20150501_026.jpg