Eilen jatkettiin Hessun kanssa kotipihatokoa. Aloitettiin seuraamisella. Olin tarkkana käännösten kanssa, palkkasin runsaasti hyvistä käännöksistä sekä myös perusasennoista. Hessu olikin erittäin aktiivisella tuulella ja kovasti haki oikeaa perusasentoa ja katsekontaktia, kun olen siitä nyt runsaasti pari päivää palkkaillut. Seuraamisen kaikki askellajit ja siirtymät olivat hyvät.

Tämän jälkeen meidän kotiesteellä hyppynoutoa. Pysyi hyvin sivulla vaikka alkuun hoin pariin otteeseen "käsky" sanaa, ennen "hyppy" sanaa. Kapulan heitin tosi vinoon, mutta Hepsula tähtäsi hienosti esteelle myös palautuksessa. Tehtiin vielä toistamiseen ja sekin meni hienosti. Vauhti oli loistava, ei pureskellut ja hyvät luovutukset :)

Metallinoudossa myös hämäykseksi "käsky" -komentoja, mutta ei mennyt nytkään siihen halpaan, vaan lähti vasta "nouto" komennolla. Tehtiin kaksi kertaa ja hyvällä laukalla myös palautukset, eikä kapulakaan kolissut suussa. Hessu oli innoissaan!

Sitten taisi olla oikein pitkältä matkalta lähetys ruutuun (minne oli takanauhan taakse piilotettu narupallo). Hyvin juoksi useammankin kerran ruutuun. Lähempää sitä ruudun paikkaa ja vaadin, että menee ruudun takaosaan. Pääasiassa kuitenkin niitä pitkältä juoksuja.

Luoksetulon seisominen meni siis ihan nappiin sekä leulla että ilman, kun vaihdoin käskyn takaisin käsimerkkiin. En kyllä ymmärrä, ollaan käskysanalla treenattu viimeisistä avo -kokeista lähtien ja nyt sitten toimiikin käsimerkillä.  Täytyy vielä tänään testata ihan koemaisesti tämä asia.

Kaukoissa otettiin taas vaan ensimmäiset vaihdot (matkaa ainakin 15 metriä)  röhköpossu -takapalkalla ja edelleen hyvät ja innokkaat :)

Paikkamakuun Hessu teki niin, että jätin sen ulos makaamaan ja menin itse sisälle (vakoilin ikkunasta). Oli 5 min ja tosi rauhassa. Aamuruualla tänään 10 metrin päästä kaukot takapalkalla (broilerin siipi). Hessu teki M-S-I-S-M ja aivan loistavasti.

Tänään seuraavat liikkeet:

- luoksetulo koemaisesti (nyt käsimerkillä se seisomaan pysäytys)

- liikkeestä istuminen koemaisesti

- edelleen ruutuun juoksuja pitkältä

- ruudun loppuosaa niin, että palaan ruutuun palkkaamaan

- kaukojen ekat vaihdot röhköpossu -palkalla

- palkkaan edelleen perusasentoa ja katsekontaktia runsaasti aina liikkeiden välissä