Eilen aloitinkin koitpihatokot Milon kanssa. Pihalla oli valmiina Frodon ruutumerkit sun muut, mutta ne ei Miloa häirinneet mitenkään. Alkuun otettiin seuraamista ja hinkattiin täyskäännöksiä vasemmalle. Aluksi olivat kovin väljiä ja Milo haahuili, mutta otin pari namilla ja johan lähti pelittämään. Milo selvästi muisti että ai niin tää juttu...! Liikkeestä maahan meno oli loistava, etenin 30 askelta, palasin koiran taakse, sitten sivulle ja palkkasin maahan. Syöttelin namia, kehuin ja silittelin ja hyvin meni, Milokaan ei bongannut heti ylös, kuten yleensä kun vapautan sen. Luoksetulossa Milo varasti, joten vein sen uudelleen istumaan, etenin ainakin 40 askelta, käännyin koiraan päin, palasin koiran eteen palkkasin nameilla, siitä sivulle tulo ja loppupalkka (hyvä). Tässä taas muistutukseksi että ei kannata ottaa vielä kovin paljon noita luoksetuloja, kun tuppaa varastamaan. Täytyy ottaa nyt monessa treenissä niin, että palaan sen luokse palkkaamaan. Treenasinkin eteentuloja sitten ihan parin askeleen matkalla. Millään ei malttanut tulla suoraan, joten lopulta otin sen lelun oman leuan alle ja nyt Milo tuli kauniisti, tiiviisti ja suoraan eteen. Odotin aina hetken ja pudotin palkan suoraan sen suuhun ja sitten leikit. Otettiin tätä useaan otteeseen ja meni hyvin. Näitäkin pitää muistaa treenata.

Sitten jätin Milon paikallamakuuseen ja etenin itse 40 askelta ja menin piiloon (tämä on eka kerta, kun olen itse piilossa Milon paikallamakuun ajan). Olin sellaisessa piilossa, että näin kuitenkin koiran. Laskin hitaasti sataan ja palasin koiran eteen (vieläkin olin 40 askeleen päässä). Laskin hitaasti viiteenkymmeneen ja sitten tulin taas lähemmäs. Menin välillä kyykkyyn, tein ympyröitä, loikkia ym. Lopulta palasin koiran taakse, sitten viereen jossa odotin hetken ja palkkasin maahan nameilla ja lopuksi vielä lelu. Tämä Milon paikallamakuu oli aivan LOISTAVA :)

Frodon kanssa aloiteltiin suoraan ruudulla. Täysi matka ja ruutu oli jyrkän alamäen jälkeen olevalla tasaisella hiekkamaalla (eli Frodo siis lähetettiin alamäkeen). Ensimmäinen lähetys meni pieleen ja Frodo lähti johonkin ruuudun viereen. Otettiin uusiksi ja nyt meni upeesti keskelle ruutua, kävelin palkkaamaan ruutuun ja kehuin jo matkalla. Sitten uudestaan ja taas loistavasti keskelle ruutua, käskin maahan ja tein koko liikkeen. Meni aivan loistavasti, tästä palkaksi LELU ;)

Sitten hinkattiinkin kaukokäskyjä (meidän heikko lenkki). Maasta - istu menee jo aivan oikeaoppisesti, mutta seiso - istu liikkeessä menee vielä lähes joka toinen väärin. No hinkattiin näitä ja huomasin, että tämä uusi palkkaustapa, jossa heitän namin Frodon yli kauas taakse on loistava. Lelun kun jättää se kääntyy aina jossain vaiheessa vinoon (jos tekee pitempää sarjaa). Namin heitossa se on tarkkana suorassa eikä kuitenkaan edistä, kun tietää että se lentää taakse. Vaikka hinkattiinkin aika pitkään, Frodo teki hyvin. Lopetettiin täydelliseen sarjaan: maahan - seiso - istu (tällaisia kun saataisiin kisoissa aikaiseksi).

Lopuksi aivan loistavat hyppynoudot puu- ja metallikapulalla.

Sitten lähdettiin molempien koiruuksien kanssa tielenkille. Oli jo ihan hämärää ja kun tultiin kotiin oli jo pilkkosen pimeää.