Eilen Hessun kanssa tokotreenit kotona. Ensin Hessu odotteli paikkamakuussa, kun rakensin ruudun.Sitten aloitettiin hyppynoudoilla (omarakentamalla avoesteellä, eli lauta puupöllien päällä...). Neljä kertaa hyppynouto ilman palkkaa ja viidennestä hirmu hyvä palkka. Hienosti irrotti puukapulasta. Perään kaksi kertaa metallilla hyppynouto, toisen jälkeen hyvä palkka. Nyt piti metallistakin ihan hyvin kiinni ja nouti innoissaan. 

Tämän jälkeen ruutua ja hienosti meni jopa alkuun ruudun taakse :) Välillä palkkasin seisomisesta ja välillä makaamisesta. Hessulla on nyt hyvä into sinne ruutuun. Erikseen myös takapalkalla ja pitkältä matkalta maahan menoa ruudussa. 

Tunnari kertaalleen (kapulat rivissä), oli tosi hyvä, joten ei tehty uudestaan. Peruuttamista ja parilla suullisella lisä "per" käskyllä peruutti hienosti suoraan yli 5 askelta. Tästä hyvä palkka. Täytyy vähitellen häivyttää lisäkäskyt. Tehtiin myös normiseuraamista käännöksineen ja meni hyvin.

Luoksetulon pysähdystä useaan kertaan, ekalla kerralla taas valui tosi pitkälle se pysäytys. Loput kerrat parempia. Täytyy tehdä kierron kautta (pitkältä matkalta) pysäytystreeniä.

Kaukot takapalkkanameilla hyvin. Ruoka-aikoina on nyt tehty takapalkalla 25-30 metrin matkalta. Josko sitten kokeessa se normimatka tuntuisi lyhemmältä. Välillä myös ilman takapalkkaa (ruoka odottaa esim ulkoeteisessä, kun tehdään ulkona kaukot).