Eilen hakuiltiinkin pienellä, mutta sitäkin tehokkaammalla porukalla. Paikkana tällä kertaa Hista. Sää oli kostea eikä tuullut juurikaan. Tallattiin 100 metrin rata. Milolla kolme ukkoa valmiina, irtorullat (kiinto kaulassa).

Ennen treeniä pieni lenkki ja Milo sai vähän rallittaa vapaana. Kun hain Milon autosta treenaamaan istui siellä sen seurana talitintti, ne on niin uteliaita tirppoja ;)

Milo otettiin radalle toisena. Lähetin ensin oikealle ja Milo lähti hyvin ja teki muuten nätin laatikon, mutta ei uponnut jyrkän kallion alapuolelle. Lähetin tarkemmin uudelleen ja nyt meni todella hyvin ja ukko löytyikin kallion alapuolelta etukulmasta maakuopasta. Näytölle Milo lähti tosi vauhdikkaasti ja maalimies paikkasi namilla.

Sitten lähetys vasempaan ja upposi tosi hyvin ja Milo kaartoi kutsusta takaisin keskilinjalle eli erittäin mallikas tyhjä (jee). Palkaksi pari namia keskilinjalla.

Sitten lähetys oikealle ja jälleen loistokas tyhjä, Milo kyllä kuuntelee minun ohjeita hyvin (ellei ole ukon hajulla), kuten kuuluukin.

Sitten lähetys vasemmalle ja Milo sai välittömästi vainun takakulman ukosta (tässä kohtaa tuuli tuli vienosti juuri sieltä). Rulla tuli hienosti ja näytölle vauhdikkaasti. Palkaksi lelu. Otettiin sitten tämän puolen keskipiiloukko pois ja siirrettiin oikealle takakulmaan.

Lähetys sitten oikealle ja Milo haahuili hiukan ja vasta kolmannella lähetyksellä lähti suoraan sinne minne pitikin ja kallioreunan alapuolelle. Ukko löytyi oikealta takakulmasta ja ilmaisu kiintorullalla. Ukko oli hiukan siirtänyt kättä kohden Milon kiintorullaa ja samalla Milo oli muistanut, että ai niin KIINTORULLA :) Kiintorulla tuli hienosti minulle asti. Näytölle taas vauhdilla ja palkaksi leluleikkiä.

Milo saikin sitten lelutella autolle asti. Treenien jälkeen nautittiin Milon BH kakkua ja kaffet. Tänään olisi ohjelmassa koiralenkkiä, pihahommia ja ratsastusta.