WP_20151007_008.jpg

Kuvassa Milo, Hessu ja Frodo syksyisellä kotikalliolla. 

Viime sunnuntaina aamulla oltiin kolmen koirakon voimin tokoilemassa isolla ulkonurtsilla. Ennen muita tein Hessun kanssa merkitöntä merkkiä ja ruutua eri suunnista. Hessu löysi hyvin ruudun :) Oli ihana treenata, kun tilaa oli PALJON! Tehtiin myös suoraa eteenmenoa. Taidettiin olla juuri tekemässä ohjattua noutoa, kun muut tulivat, tehtiin myös pelkkää merkkiä (Hessu jää helposti merkin eteen minusta katsottuna, mutta haluaisin sen mielummin sinne merkin taakse, joten vaatii hiukan treeniä). Tehtiin me myös luoksetuloa, seuraamista sekä Jennin avustuksella tunnari. Kaikki yhdessä paikalla istumista ja me Hessun kanssa koko EVL -istu+makuu+luoksetulo. Lopuksi tein vielä Hessun kanssa pelkän lyhyen paikalla istumisen. Tehtiin myös kaukoja ja varmaan muutakin mitä en muista :) Hyvin Hessu kuitenkin teki. Kuvassa väsynyt Hessu ja treenikamppeita.

reenit.jpg

Sunnuntaina päivällä olo tuntui jo flunssaiselta, mutta olin silti illalla ratsastamassakin (jaksoinkin ihan hyvin). Maanantaina alkoikin sitten aikamoinen pärskiminen ja olin kyllä jo tosi flunssainen. Raahauduin kuitenkin vielä maanantainakin töiden jälkeen hallille omatoimitokoon, missä olikin ihan kivaa. Meitä oli neljä koirakkoa ja kaksi tuttua sekä kaksi vierasta koiraa (yksi koirakko vaihtui puolen tunnin paikkeilla). Hyvin Hessu pystyi silti treenailemaan irti ja keskittyi omiin hommiinsa. Huomasin, että tötterön kierto pitkältä oli tosi vaikea, kun tötterön oikealla puolella oleva ruutu veti Hessua kovasti puoleensa. Tulipahan tätäkin treenattua ja lopulta tuli pari onnistumistakin. Peruutukset onnistuivat myös tosi hyvin ja Jenni teki meille taas tunnarinkin. Tällä kertaa Hessu kyllä maisteli niitä muita kapuloita ennen oman tuomsita. Tehtiin sitten vielä toinen, mikä oli parempi (rauhallisempi). 

Ma illalla nousi minulle muiden oireiden lisäksi kuumekin. Eilisen ja tämän päivän olenkin lähinnä nukkunut. Juuri heräsin ja koska aivastaessa satutin vielä alaselkänikin (just mun tuuria) on pakko välillä istua kipeän selän takia (jotta kipulääke vaikuttaa ja pystyn taas makaamaan). Tunnen oloni kyllä tosi vaivaiseksi! 

Tokon kisakirjekin tuli ja nyt pitäisi kovasti viimeistellä liikkeitä, mutta minä vaan sairastan :( Hessu on kyllä ihan onnellinen, kun saa painella vapaana pihalla. Yritän parantua, jotta pääsen vielä la aamulla omalle yksityiselle treenivuorolle treenailemaan ennen koetta. Flunssatonta syksyä kaikille lukijoille, tämä ei nimittäin ole yhtään kivaa!