Keskiviikkona ajeltiin Hessun kanssa treenaamaan tokoa. Kaatosateisesta aamupäivästä huolimatta olikin melkoisen lämmin ja välillä aurinko paistoi tosi kuumastikin. Muita ei tällä kertaa tullutkaan treenaamaan, joten treenattiin keskenämme. Häiriönä oli joutsenperhe, mölkyn pelaajat ja frisbeetä noutava koira viereisellä nurtsilla.

Aloitettiin ohjatulla noudolla. Tehtiin sitä uuden VOI -luokan mukasiesti, siitä on ihan hyvä aloitella EVL:ääkin ajatellen. Eli ei keskikapulaa, eikä vielä merkkiä (seurautin merkille seisomaan). Vasen oli Hessulle helppo (siis minun vasen), karkasi sen hakemaan useamman kerran, kun yritettiin oikeaa. Kun kerran sitten juoksin Sirken neuvon mukasiesti sinne oikealle (mihin olin käskenyt), kun Hessu lähti taas vasemmalle, alkoi Hessukin olla tarkempi. Sen jälkeen haki hienosti sen oikean :) Hessulla on intoa kuin pienessä kylässä tämän liikkeen suhteen. Lisää vaan treeniä ja erikseen sitten pitää aloitella se merkillekin meno (sitä on joskus talvella kyllä tehtykin...muistaakohan Hessu?).

Tehtiin myös ruututreeniä. Hessu meni aivan täydellisesti joka kerta ruutuun ja nyt malttaa siellä seistäkin seiso -käskyllä oikeassa paikassa. Kävin palkkaamassa seisomisesta ja kertaalleen koko liike (hyvä). Kertaalleen myös takapalkalla ruudussa pelkkä maahan meno pitkältä, pitkältä matkalta. Tehtiin ruutuun seisomisia eri suunnilta.

Kiertoa treenikassin ympäri todella pitkältä matkalta (hyvin). Tehtiin myös kierrosta seiso, maahan ja istu. Istumiseen tarvitsi kaksi käskyä (jäi ensin seisomaan), muut loistavia.

Tehtiin myös metallinouto ja EVL:n Z:taa. Kaikki vaihdot oikein :) Kaukoissa treenattiin painon siirtämistä taakse, seiso - istu vaihdon yhteydessä. Tuntuu siltä, että se jopa auttaisi :)

Lopuksi leikittiin Hessun kanssa narupallolla ja juoksutin Hemppaa palloa heittelemällä paljon (kun kerrankin oli tilaa). Käytiin treenien lopuksi kurkkimassa minne joutsenperhe katosi, taisi mennä tien ali kulkevaa vesiputkea pitkin, kun ei enään näkynyt. Kuvassa Hessu kieli pitkällä.

htreeni.jpg

Eilen ei treenailtu (ainoastaan kaukoja ruoka-aikoina), mutta tehtiin 6,6 kilsan ylimääräinen lenkki. Tänään onkin perjantai ja lähes siis selvitty ensimmäisestä loman jälkeisestä työviikosta!