Sunnuntaina Hessu siis pääsi moikkaamaan kasvattajaansa pitkästä aikaa sekä pientä bortsupentua "Fasua". Hessu ihmetteli ja haisteli pentua ja sitten touhotti omiaan. Tässä pari kuvaa.

Hessu%20ja%20Fasu-normal.jpg

Hessu%20ja%20Fasu2-normal.jpg

Hessu sai myös käydä tallissa seikkailemassa sekä näki pitkästä aikaa heppojakin :) Kuvan arabia moikattiin ihan läheltäkin ja Hessu olisi mielellään lähtenyt sen kanssa talliin. 

Hessu%20ja%20Hepat-normal.jpg

Tiistaina Hessu oli kurssilla häiriökoirana vajaan tunnin, tehtiin tokoliikkeitä sekä muuten vaan hengailtiin ja häiriköitiin. Yllättävää oli, että Hessu oli taas ihan hiljaa. Teki kivasti ja hyvällä kontaktilla, mutta liikkeiden välit tai jos vaan olttiin, niin pyrki haistelemaan tekonurmea. Tehtiin hyppynoutoa uudella puukapulalla ja metallikapulalla. Sitten tehtiin läheltä kaukojen vaihtoja. Agiputken jälkeen stoppeja, seuraamista (myös kolmen koirakon ryhmässä), luoksetuloa suoraan ja stopilla (sivupalkka). Tehtiin myös pylvään kierrosta stoppia ja maahan menoa. Myöskin kasia, kylkeä ja jalkojenvälissä seuraamista tehtiin. Ai niin ja sai Hebe mennä A:takin. Välillä myös paikkamakuuta. 

Tänään saatiin uudet nettitokon läksyt ja käytiin jo kalliolla vähän treenaamassa. Ensin tehtiin läheltä "lätkälle" juoksuja ja nami palkaksi. Sitten vein lätkän noin 6 metrin päässä olevaan ruutuun. Lähetin Hessun ruutuun ja kun seisoi lätkän edessä, odotin hetken ja sitten heitin jommalle kummalle sivulle narupallon palkaksi. Hessu siis seisoo lätkän eteen (vaikka alkuun halusinkin sen lätkän päälle seisomaan), sillä se sujui Hessulta niin luonnostaan. Ja ihan ok juttu, lätkä vaan tulee siis laittaa ihan ruudun takareunalle, jolloin Hessu pysähtyy seisomaan juuri ruudun keskiosaan :) Tehtiin lätkälle juoksuja ruutuun kahdesta eri suunnasta (hienosti menikin). Sitten jätin lelun ruudun takareunalle, tehtiin pari läheltä lätkälle juoksua ja sitten kolme kertaa 30 metristä ruutuun suoraan lelulle juoksuja ja vielä lopuksin sieltä 6 metristä ruutuun lätkälle juoksu :) Kaksi kertaa pysähtyi jossain vaiheessa ennen lätkälle menoa, jolloin otettiin alusta uudeelleen. Edelleen siis vahvistettava sitä pelkälle lätkälle juoksua erikseen, pitkältä ruutuun lelulle juoksua erikseen sekä lätkä ruudussa juoksuja vähitellen pidennetyllä matkalla. Myös kaukoihin tuli lisäläksyä, mitä tänään tehdään iltaruuan kanssa. 

Sunnuntaina ratsastustunnilla hypättiin taas esteitä :) Aika huippua, enää ei jännittänyt ja meni tosi kivasti. Eemeli on niin varma hyppääjä ja vaihtaa laukatkin ilmassa valmiiksi. Lopuksi yksi kuvakin, kun menään käyntiä ohjat pitkänä. Kuvassa juuri taputtelen Eemeliä (kuvaaja Emma). Mahdollisesti tulossa myös hyppyvideoita (heh), ne on varmaan aika hauskoja.

Eemeli-normal.jpg