Ensimmäisessä videossa Hessun frisbee -treeniä eiliseltä. Hessu oli niin kiinni minussa ja hyppi kohti frisbeetä, että tuolla "kierrä" liikkeellä sain sen sitten irtoamaan ja hyvään vauhtiin Frisbeen perään. Vähitellen yritän opettaa, että Hessu kiertää minut ja sitten siitä pinkaisee frisbeen perään (Heben Myy -sisko osaakin tämän jo tosi hienosti). Minulla on myös opeteltavana oikea tapa heittää tuota frisbeetä. Melko hyvin Hessu myös irrottaa frisbeestä, kun heitetään uusi, mutta pari kertaa sillä kyllä oli suu melkoisen täynnä, eli irrottamista myös opeteltava. 

https://vimeo.com/84451726

Lisäksi videoita seuraamisesta. Toisessa hidasta seuraamista ja juoksua. Hessulla on ongelmana edistäminen sekä usein myös vinous tai jopa pomppiminen. Edistäminen näkyy tässä videolla hyvin, täytyypä taas paneutua siihenkin. 

https://vimeo.com/84451896

Toisessa videossa tehdään siirtymisiä. Toisella yrityksellä peruuttaminen menee jo sinne päin, miten haluan. Sillä haluan, että Hessu peruuttaa suorassa sivulla (sitä työstetään parhaillaan). Opetan myös Hessua peruuttamaan käskyllä "per", jota hyödynnän myös tässä. Jaaha, kylläpä minäkin olen vinossa ja miksi pitää tuijottaa koiraa. Täytynee myös harjoitella noita sivuaskelia ilman koiraa ;)

https://vimeo.com/84451897