Frodon ja Milon kanssa ollaan tehty päivittäin pitkiä lenkkejä. Eilen iltasella käveltiin rantaan (loppumatka tietysti juostiin, kun poitsut tiesivät mihin ollaan menossa). Riemuhan siitä repesi, kun pääsivät uimaan Nauru Milo on hauska, kun se loikkaa ihan valtavalla loikalla järveen. Joskus on peräti kahden metrin ilmalento, ennen kuin polskahtaa järveen. Frodo taas useimmiten liukuu siitä kallion reunasta kuin hylje ja useimmiten menee pääkin veden alle. Tyylejä siis löytyy ja koiruudet todellakin rakastavat uimista. Varmaankin molempien kohdalla se nuoruusaikojen Vepe -treenailu sai syttymään tuohon veteen ja polskutteluun.

Tänään vuorossa Tokoa ja toivottavasti päästään Frodon kanssa EVL:n möllikisaan. Kisat on vain oman seuran jäsenille, joten ei onneksi mene koko yö.

Kyllä se vaan upealta tuntuu tässä istuskella rauhassa kaffekupillisen kanssa ensimmäisen LOMAPÄIVÄN aamuna. Lämmintä säätä ja aurinkoa luvassa, joten taidankin tehdä sen pisimmän lenkin koirienkin kanssa heti aamutuimaan.

Aurinkoistä päivää!