Kiirettä on pitänyt edelleen ja tämä blogi on jäänyt ihan hunningolle. Nyt olisi enää yksi työ (lopputyö) palautettavana ongelmakoirakouluttaja -opintoihin liittyen. Täytyy ensi viikolla ajella Eläinkoulutuskeskukseen se viemään (niin ja tietty saada ensin valmiiksi).

Hessu on kuitenkin ehtinyt jokaviikkoisiin Katja Tammisen vetämiin Tokon -alkeet tunnille. Tässä yksi kuva viime tunnilta, missä opeteltiin hyppyä.

Milo ja Frodo ovat saaneet riekkua mielensä mukaan ja pitäisi taas ryhdistäytyä Milonkin treenaamisen kanssa, kun pitäisi vielä kisoihinkin mennä. Hessu ja Milo riehuvat joka päivä ja Milokin on oppinut leikkimään, se kun on aikaisemmin ollut sellainen jäykkis niin nyt hepuloivat Hessun kanssa kyllä täysillä. Frodoa ei tietty voisi vähempää kiinnostaa ja se keskittyykin palloon tai repimään puskia irti maasta...

Kissat voivat myös hyvin ja ovat nauttineet ulkoilusta. Juuri nyt Timbeä kyllä ottaa päähän kun sataa, eikä pääse ulos. Tässä Timbestä kuvakin:

Huomenna pääsen taas pitkästä aikaa ratsastamaankin :) Kunhan loma alkaa, niin ratsastelen sitten vähän useammin, niin ja se kesälomareissukin kähenee.