Treenattu on molempien kanssa, vaikka päivitykset laahaavatkin pahasti perässä.

Milo

Sunnuntain hakutreeneissä otettiin Milolle (ensimmäistä kertaa) kiintorullailmaisu. Ukko oli vasemmassa etukulmassa (50 metrissä) kallion takana. Milo lähti hyvin, mutta sitten taisikin koko treeniporukalta loksahtaa suu auki, Milolla nimittäin oli jokin iso valkoinen suussa. Milo juoksi kauniisti suoraan eteeni ja luovutti valkoisen lippalakin :) Sanoin, että kiitos ja lähetin uudestaan ukolle. Nyt tulikin hienosti kiintorullan kanssa ja luovutti senkin hienosti istuen edessä ja irrotti vasta irti -käskyllä. Näytöllekin lähdettiin vauhdikkaasti ja juoksin narussa kiinni ihan ukolle asti. Palkaksi tuplapalkka nakit ja taistelut lempilelulla. Tällä kertaa Milon treeni olikin tässä :) Myöhemmin selvisi, että ekalla pistolla Milo oli juossut ukolle, nuolaissut poskesta ja vienyt sitten lippiksen. Näistä treeneistä löytyy pari kuvaakin kotisivujen albumista haku -kansiosta.

Eilen olin Milon kanssa eri ryhmän treeneissä. Ensimmäinen ukko irtorullalla vasemmassa etukulmassa kaatuneen kuusen oksien alla (hyvä piilo). Milo oli selvästi täpinöissään ja pudotti minun luonani rullan jalkoihini. Käskystä nosti ja lähti hyvin näytölle, pidin hetken kiinni ja päästin menemään. Palkkana nakit.

Seuraavaksi tuli oikeaan etukulmaan ihan hyvä tyhjä. Kolmannella lähetyksellä nosti oikealta ukon kuoppa -piilosta. Nyt tuli rulla hyvin käteen asti (eikä pureskellut, kuten ekalla). Näytöllekin lähti hyvin ja päästin puolesta välistä irti.

Kolmas ukko löytyi vasemmalta keskivaiheilta. Irtorulla tuli oikein hyvin käteenasti eikä pureskellut. Näytölle lähdön kanssa vaikeuksia (jouduin antamaan useamman "näytä" käskyn). Milo oli jo aika puhki. Lopulta lähti ja kiihdytti kyllä hyvään vauhtiin.

Sitten lähetys oikealle ja todella jyrkän kallion takaa löytyi viimeinen ukko, jolta suorapalkka taisteluna. Milo oli ihan innoissaan, kun ilmaantui keskilinjalle lelunsa kanssa. Kaikki ukot tällä kertaa miehiä, eikä mitään ongelmaa (toisessa ryhmässä, kun on miehiä niin harvoin).

Mietittiin apuja Milon näytölle lähtöön, eli jatkossa jos ei heti lähde tai hidastelee, voisi ukko avustaa vaikka huutamalla kerran Milon nimeä. Elikä nyt keskitytään näihin näyttöihin. Ai niin, Milolla ei enää ollut mitään mielihaluja varastaa lippiksiä...ehkä se puhtaan valkea lippalakki vaan oli Milosta niin kaunis :)