Eilisiin treenehin pääsivät molemmat pojat mukaan. Treenipaikalla ensin pieni lenkki, jotta saatiin koiruuksien lihakset lämpimiksi.

Milon kanssa aloitin seuraamisella, liikkeestä maahanmeno, liikkeestä seisomista (takapalkalla). Luoksetuloja, sivulle siirtymisiä ja tasamaanoutoa. Tehtiin myös kaukokäskyjä, merkkiä ja suoraan ruutuun juoksuja. Loppuun vauhdikkaita eteen menoja suoraan lelulle.

Frodo pääsi Milon jälkeen treenaamaan. Alkuun ohjattu nouto molempiin suuntiin ja aivan loistavan hyvä. Frodoa nauratti ihan itseäänkin, kun oli niin kivaa. Merkki ja ruutu. Alkuun ruutu oli vähän hukassa, mutta kun tehtiin pari kertaa niin että palkka oli ruudussa valmiina, rupesi onnistumaan ilman palkkaakin. Kertaalleen tehtiin ruutuliike ihan kokonaisuudessaan. Kaukoja takapalkalla ja ilman. Luoksetulon seisomaan pysäytystä ensin takapalkalla ja sitten ilman. Toinen kerta olikin aivan loistava ja heitin pallon Frodon  yli palkaksi. Sitten tehtiin peräkanaan idarin liikkeestä seisominen, istuminen ja maahan meno. Oikein hyvin. Tehtiin vielä pk:n eteenmeno liike ilman valmista palkkaa ja kokonaisuudessaan. Oikein hyvin Frodo meni maahan ja loppuun vielä niin, että kentän toisessa päässä oli lelu valmiina ja vapautus lelulle. Frodo saikin sitten Back on Track -loimen päällensä ja autoon odottelemaan.

Sitten alkoivatkin meidän varsinaiset treenit ja jälleen vuorossa Milo-otus. Ensin tehtiin tasamaanoutoa niin, että jätin kapulan meidän väliin ja pelkästään tuontiosa. Oikein hyvin Milo malttaa jo olla purematta kapulaa eikä ennakoi laisinkaan sivulle siirtymistä. Kertaalleen tehtiin luovutus kisamaisesti ja loppukerroilla palkkasin mun eteen.

Vielä kertaalleen takapalkalla liikkeestä seisominen, joka oikein hyvä ja kun olin edennyt 20 askelta vapautin lelulle. Pari luoksetuloa ja palkka mun suusta kun oli suoraan edessä.

Ensimmäinen paikallamakuu niin, että Milo oli reunimmaisena ja takapalkka. Muut tekivät paikalla istumisen. Milo oli oikein loistava ja kun olin palannut Milon viereen niin vapautin suoraan maasta takapalkalle.

Toisella kerralla Milo laitettiin Mikin ja Topin väliin (välimatkat pari meteriä). Topi suoritti paikalla istumisen ja muut koirat paikalla makaamisen. Milo oli jälleen tosi hyvin eikä mitään ongelmia makoilla kahden vieraan poikakoiran välissä :) Jälleen vapautus lelulle, kuten ekassa paikalla makuussa. Ensi kerralla koitetaan ilman takapalkkaa yksi kerta ja sitten toisen voisi ottaa jälleen takapalkan kanssa.

Milo jaksoi todella hyvin keskittyä meidän tekemisiin, eikä sitä häirinnyt muut kolme koirakkoa, jotka tekivät omia liikkeitään. Osaa palkattiin vinkuvilla leluilla ja osaa palloilla jne. Milon laitoin vielä kertaalleen yksin kentän kulmaan paikkamakuuseen,  kun muut tekivät vauhdikkaita liikkeitä. Jätin ilman takapalkkaa ja kesken liikkeen kävin viemässä palkan ja lopuksi vapautin takapalkalle kentän toisesta päästä.

Milon treenien jälkeen vielä pieni lenkki sekä Frodon että Milon kanssa ja sitten poitsut saivatkin odottaa autossa kun vedin oman ryhmän treenit. Ai niin Frodo pääsi vielä tekemään tasamaanoudon ennen autoon menoa ja oli kyllä niin täpinöissään että

Oli erittäin kiva treenata ja molemmat koirat olivat hyvin kuulolla ja innoissaan. Ilmakin oli juuri sopiva ja kenttä kuiva. Frodo on kyllä nyt täysin kunnossa ja jaksaa selvästi entistä innokkaammin ja vauhdikkaammin tehdä liikkeitä. Täytyy vaan nyt itseäni hillitä, että en äkkiseltään rupea liikaa sen kanssa treenaamaan. Se vaan on niin vaikeaa, kun Frodo oikein silmillään pyytää, että lisää tekemistä... Milon treeneissä olen erittäin ylpeä sen paikkamakuusta, nyt tehtiin ensimmäistä kertaa niin että Milo oli kahden uroskoiran välissä. Milosta on tullut kyllä mukavan rauhallinen eikä se haasta enää treeneissä ketään. Rupesin oikein miettimään, että en edes muista koska Milo olisi esim. haukkunut tai edes haukahtanut treeneissä. Kovasti jo kevättä odotellaan, että päästäis Milon kanssa aloittamaan tokoura ja ehkä se haku-urakin.