Milon otin ensin treenaamaan. Milo kävi kovilla kierroksilla, mutta tylysti vaan heti paikallamakuuseen. Joka kotipihalla (heh) sujui todella hyvin, palkkasin lopuksi maahan. Seuraamiset aluksi vähän levällään, kun intoa oli niin kovasti, mutta hetki kun tehtiin ainoastaan pieniä askelia eteen tai taakse niin Milokin keskittyi paremmin ja sen jälkeen seuraamiset ok. Juoksu ja hidas käyntikin hyvät, sekä pysähdykset ja käännökset. Liikkeestä istuminen loistava :) Liikkeestä maahanmeno hyvä ja siitä luoksetulo valtavalla vauhdilla. Milo oli menossa jälleen suoraan sivulle mutta annoin käsiavun ja sitten tuli hienosti eteen, joskin se teki loikan ylöspäin ennen istumista. Tehtiin useita toistoja ja lopulta Milo taas malttoi tulla kauniisti suoraan eteen. Sille on kyllä tosikovasti nyt jostain iskostunut päähän, että tulee suoraan sivulle...höh! Sitten vielä vähän seuraamista ja käännöksiä ja lopuksi Milon lemppari, lemppari eli eteenmeno (olin etukäteen vienyt tennispallon valmiiksi). Kyllä taas lähti niin, että kuopat jäi hiekkaan :) Mun pitäis nyt löytää mun pk-sääntökirja jostain, jotta saisin muistutettua mieleen nuo bh-kokeen kuviot ...

Frodon kanssa ainoastaan kaukoja. Ensin luudan varren takana koko sarja ja vapautus taakse ja sitten piiiitkältä maasta - seiso ja vapautus takapalkalle.

Sitten lähdettiin metsälenkille ja loppuilta menikin minulla haravoidessa ja Frodo & Milo tietysti osallistui kongojensa kanssa ja Milohan harrastaa myös lehtikasoihin sukeltamista ;) Rokki- kissakin halusi ehdottomasti ulos ja seurasi tosi tarkkaan meidän puuhia ;)

Torstaina vuorossa Milon erikoistreeniä Minnan ryhmässä.