Tänään tulikin vettä ihan kunnolla, ukkonen jyrisi ja salamoi hakutreeneissä.

Milon lähetys ensin vasempaan etukulmaan, mistä löytyi ukko helposti ja rulla tuli hyvin keskilinjaa eteenpäin. Rullan pudotti mun jalkoihin, mutta pyysin nostamaan.Kiinnitin näyttöliinan ja huusin "missä" ja ukko huusi "täällä" ja sitten näytölle. Juoksin liinassa kiinni jonkun matkaa. Palkaksi taistelut.

Sitten lähetys oikealle, jälleen ukko löytyi etukulmasta ja rulla hyvin keskilinjaa eteenpäin. Pudotti rullan mun jalkoihin, mutta pyysin nostamaan käteen. Näytölle ilman apuja ja juoksin liinassa kiinni lähes ukolle. Palkaksi namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja Milo ei meinannut MILLÄÄN lähteä. Lähti varmaan vasta viidennelle lähetyksellä. Teki kyllä sitten lopulta oikein hyvän tyhjän, mistä palkkasin namilla.

Lähetys oikealle. Taaskaan ei meinannut millään lähteä, lopulta lähti, mutta ei uponnut tarpeeksi ja palasi keskilinjaa takaisin mun luokse. Uusi lähetys ja lopulta upposi ja ukko löytyi. Jälleen pudotti rullan mun jalkoihin ja pyysin nostamaan ja huusin taas "missä" ja ukko huusi "täällä" ja juoksin ihan loppuun asti kiinni liinassa. Palkaksi namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja Milolla taas tökki, lähti vasta kolmannella ja teki kyllä hyvän tyhjän ja annoin namin palkaksi kun palasi.

Sitten lähetys jälleen vasemmalle, siitä mistä tuli (nyt lähti reippaasti ensimmäisellä lähetyksellä). Haki rullan hienosti ja toi sen mulle ihan käteen asti. Näytölle ilman apuja ja juoksin puoleenväliin asti. Palkaksi taistelut ja minäkin taistelin vielä lopuksi Milon kanssa. Milo leikki lelulla repuille asti.

Oltiinkin kyllä aivan läpimärkiä molemmat treenien jälkeen, onneksi kotona odotti sauna lämpimänä :)) Ens kerralla Milolle motivaatiotreeniä ja suorapalkkoja mukaan.